Trafic ALERT | O mașină s-a răsturnat în intersecția Șos. Orhideelor cu Splaiul Independenței din București. Circulația în zonă este afectată

02 apr. 2024
1558 Afișari
Trafic ALERT | O mașină s-a răsturnat în intersecția Șos. Orhideelor cu Splaiul Independenței din București. Circulația în zonă este afectată
Trafic ALERT | O mașină s-a răsturnat în intersecția Șos. Orhideelor cu Splaiul Independenței din București. Circulația în zonă este afectată | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Un accident grav a avut loc cu în urmă cu puțin timp în București, pe Splaiul Independenței, la intersecția cu Șoseaua Orhideelor, unde o mașină s-a răsturnat. Traficul din zonă este blocat din cauza unei mașini care s-a răsturnat.

UPDATE, ora 15:51: Un martor transmite că traficul este deviat pe sensul către Basarab. Șoferilor li se recomandă să evite zona.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Bogdan B.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Bogdan B.

O mașină s-a răsturnat în intersecția Șos. Orhideelor cu Splaiul Independenței

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat cu puțin timp în urmă ca traficul este grav afectat pe Splaiul Independenței din cauza unui accident rutier în urma căruia o mașină s-a răsturnat.

Incidentul s-a produs la intersecție cu Șoseaua Orhideelor, în vecinătate supermarketului Carrefour Orhideea. Iată mesajul transmis pe Facebook de un șofer:

Intersecția dinte Șoseaua Orhideelor si Splaiul Independentei, blocată. Mașină răsturnată. 

Nu se știe încă cu exactitate care a fost cauza producerii acestui eveniment de circulație. Șoferii din București sunt sfătuiți să caute rute ocolitoare pentru a evita producere de ambuteiaje în zona respectivă.

Un martor ocular a anunțat că în acest accident au fost implicate două mașini și o persoană ar fi fost lovită pe trecerea de pietoni, însă informația nu a fost încă confirmată. Iată mesajul transmis de acesta:

Smart si Logan implicate, plus persoana lovita pe trecere.

Potrivit imaginilor, la fața locului s-au deplasat atât echipaje de poliție, cât și o ambulanță SMURD. Cercetările la fața locului sunt în desfășurare la acest moment.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies