Trafic ALERT | O mașină de poliție, implicată într-un accident în zona Pasaj Grigorescu din București

29 oct. 2023
1073 Afișari
Trafic ALERT | O mașină de poliție, implicată într-un accident în zona Pasaj Grigorescu din București
Trafic ALERT | O mașină de poliție, implicată într-un accident în zona Pasaj Grigorescu din București. FOTO: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Marius Mitrică

Un accident a avut loc duminică după-amiază, 29 octombrie, în zona Pasaj Grigorescu din București: o mașină de poliție a intrat în coliziune cu un BMW.

Accident în zona Pasaj Grigorescu din București: o mașină de poliție, implicată

Potrivit primelor informații transmise de infotraficromania.ro, accidentul a avut loc în zona Pasaj Grigorescu din București, la intersecția Splaiul Independenței cu Bd. Nicolae Grigorescu. O mașină de poliție a fost implicată în accident.

Autospeciala Dacia Duster aparține Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov. Aceasta a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW.

Traficul rutier este îngreunat în zonă. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, iar una dintre ele a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale (o femeie în vârstă de 26 de ani).

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Marius Mitrică

Accident și pe Centura Capitalei

Tot duminică, 29 octombrie, în jurul orei 13:25, un accident rutier a avut loc pe Centura Capitalei, în zona localității Pantelimon din județul Ilfov. Două autoturisme au fost implicate. În urma impactului, două persoane au fost grav rănite.

Circulația rutieră a fost oprită pe sensul Glina către Pantelimon pe durata intervenției și cercetărilor. Mai multe detalii: ALERTĂ | Accident grav pe Centura Capitalei, trafic oprit pe sensul Glina – Pantelimon. Două persoane au fost rănite.

Cookies