Trafic ALERT | Mai multe linii STB, blocate în zona Piața Foișorul de Foc, pe ambele sensuri de circulație. Copacii au căzut pe rețeaua de contact | UPDATE

02 apr. 2024
1308 Afișari
Trafic ALERT | Mai multe linii STB, blocate în zona Piața Foișorul de Foc, pe ambele sensuri de circulație. Copacii au căzut pe rețeaua de contact | UPDATE
Trafic ALERT | Mai multe linii STB, blocate în zona Piața Foișorul de Foc, pe ambele sensuri de circulație. Copacii au căzut pe rețeaua de contact | Foto simbol: Societatea de Transport București - STB SA/Facebook

Apar tot mai multe incidente în București în urma intensificărilor puternice de vânt. STB a anunțat că liniile care opresc în zona Piața Foișorul de Foc sunt blocate pe ambele sensuri de circulație din cauza copacilor căzuți pe rețeaua de contact.

UPDATE, ora 19:14: Liniile de troleibuz blocate la Piața Foișorul de Foc funcționează normal, după ce au fost blocate timp de 389 de minute.

Liniile 69, 70, 79, 85 si 86 funcționează normal la Piața Foișorul de Foc. Blocare și deviere: 389 de minute (12:35-19:04).

UPDATE, ora 14:58: STB a anunțat că troleibuzele liniilor 69, 70 și 85 întorc la Piața Rosetti. Totodată, troleibuzele liniilor 79 și 86 întorc la Piața Sfinții Voievozi.

Călătorii sunt preluați de autobuzele liniei navetă 670, între Bd. Basarabia și Piața Rosetti.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Tudor P.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Tudor P.

Mai mulți copaci au căzut prin București

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători că liniile cu traseele în zona Piața Foișorul de Foc sunt blocate pe ambele sensuri de circulație, din cauza copacilor căzuți pe rețeaua de contact.

Liniile a căror autobuze și troleibuze opresc în zona respectivă sunt 133, 135, 69 și 86.

STB a transmis, prin intermediul paginii de Rețeaua X, că mijloacele de transport în comun circulă deviat:

Liniile cu traseele în zona Piața Foișorul de Foc sunt blocate pe ambele sensuri, din cauza copacilor căzuți pe rețeaua de contact. S-au aplicat măsuri de deviere.

De când a intrat în vigoare codul portocaliu de vânt, în Capitală s-au întâmplat destul de multe incidente precum: copaci căzuți pe mașini și carosabil și panouri care au lovit mai multe autoturisme. De asemenea, există și riscul ca mai multe elemente de construcție să cadă din cauza vântului puternic.

Citește și:

Recomandările IGSU pe perioada codului portocaliu de vânt

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a făcut câteva recomandări pentru bucureșteni și pentru oamenii care locuiesc în județele care sunt sub cod portocaliu de vânt. Iată care sunt acestea:

  • Sistați activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime.
  • Închideți toate ferestrele locuinţei şi altor categorii de construcţii.
  • Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
  • Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.
  • Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată, gratuit, de pe App Store și Google Play.

Te-ar putea interesa și:

Cookies