Trafic ALERT | Liniile 16 și 36, blocate de dis-de-dimineață, pe Petricani, după stația Ștrand Tei. STB: E o avarie în rețea | UPDATE

21 iun. 2024
1706 afișări
Trafic ALERT | Liniile 16 și 36, blocate de dis-de-dimineață, pe Petricani, după stația Ștrand Tei. STB: E o avarie în rețea | UPDATE
Trafic ALERT | Liniile 16 și 36, blocate de dis-de-dimineață, pe Petricani, după stația Ștrand Tei. STB: E o avarie în rețea | Sursă foto: INQUAM Photos/George Calin

Societate de Transport București (STB) le-a transmis călătorilor că liniile cu indicativele 16 și 36 sunt blocate, încă de la ora 07:30, pe Șoseaua Petricani. Acestea nu pot circula normal din cauza unei avarii în rețea.

UPDATRE ora 09:48: STB a informat că cele două tramvaie circulă normal la acest moment. Liniile 16 și 36 au fost afectate de avaria din rețea pentru mai bine de 2 ore:

Liniile 16 si 36 funcționează normal pe Șos. Petricani. Blocare și deviere: 145 de minute (07:15-09:40).

Cu toate că a fost reluată circulația, pot fi înregistrate în continuare întârzieri pe traseu.

Liniile 16 și 36, blocate de dis-de-dimineață, pe Petricani

Cele două linii de tramvai au rămas împotmolite pe Șoseaua Petricani din Sectorul 2, după stația cu numele „Ștrand Tei”. Motivul anunțat: a apărut o avarie în rețea. Astfel că, până la remedierea problemelor, mijloacele de transport public vor întoarce în bucla Lacul Tei.

Conform informațiilor transmise pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, este afectat sensul de mers către Pipera:

Liniile 16 și 36 – blocate pe Șos. Petricani, după stația Ștrand Tei, pe sensul spre Pipera. Cauză: avarie în rețea. Tramvaiele întorc in bucla Lacul Tei.

STB a anunțat călătorii că, până la remedierea problemelor apărut de traseu, circulația în zona afectată va fi asigurată de linia de autobuz cu indicativul 243.

Linia 16 circula în mod normal între terminalele „Platforma Industriala Pipera‎” și „Piața Sfânta Vineri”, având un total de 26 de stații în care efectuează opriri. În ceea ce privește linia de tramvai cu indicativul 36, aceasta circula între „Republica”‎ și „Platforma Industriala Pipera”, oprind într-un total de 27 de stații.

Bucureștenii sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport, până la remedierea problemelor. Până la momentul redactării acestui articol, ora 09:30, STB nu a anunțat reluarea circulației normale.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies