Trafic ALERT | Liniile 14, 40 și 55, blocate pe Calea Călărași, pe sensul spre Strada Traian. STB raportează „deficiențe linie” | UPDATE

29 mart. 2024
371 Afișari
Trafic ALERT | Liniile 14, 40 și 55, blocate pe Calea Călărași, pe sensul spre Strada Traian. STB raportează
Trafic ALERT | Liniile 14, 40 și 55, blocate pe Calea Călărași, pe sensul spre Strada Traian. STB raportează "deficiențe linie" | Sursa foto: STB - Facebook

Societatea de Transport București (STB) le-a transmis călătorilor că în acest moment liniile 14, 40 și 55 sunt blocate pe Calea Călărași. Mijloacele de transport public de suprafață nu pot înainta din cauza unor probleme ale șinei.

UPDATE ora 13:45: STB a transmis că la acest moment cele trei linii funcționează normal. Circulația tramvaielor a fost afectată pentru aproape o oră:

Liniile 14, 40 si 55 funcționează normal pe Calea Călărași. Blocare și deviere: 53 de minute (12:30-13:23).

Liniile 14, 40 și 55, blocate pe Calea Călărași

Bucureștenii care circulă în mod normal cu cele trei linii precizate mai sus au fost anunțați în jurul orei 12:40 că acestea sunt blocate. Vagoanele au rămas blocate pe Calea Călărași, fiind astfel afectat sensul de mers către Strada Traian,

Conform anunțului făcut pe contul de „X” ( fost Twitter) STB SA Clienți, au fost înregistrate probleme la calea de rulare a tramvaielor:

Liniile 14, 40 si 55 – blocate pe Calea Călărași, pe sensul spre Str. Traian. Cauza: deficiente linie.

Care este traseul liniilor și câte stații efectuează:

  • Linia 14 funcționează între terminalele „Pantelimon‎” și „Bulevardul Pache Protopopescu”. Acest tramvai are un total de 10 stații în care oprește.
  • Linia 40 funcționează între terminalele „Chimopar”‎ și „Delea Veche”. Acest tramvai are un total de 20 stații în care oprește.
  • Linia 55 funcționează între terminalele „Pantelimon”‎ și „Lt. Victor Manu”. Acest tramvai are un total de 6 stații în care oprește.

O altă linie ce a fost și ea blocată, tot din cauza unor probleme alea căii de rulare, este linia 36. Aceasta a rămas pe Bulevardul Basarabia, fiind afectat sensul de mers către Bulevardul Chișinău:

Linia 36 – blocată pe Bd. Basarabia, la plecarea de la capătul de linie Faur, pe sensul spre Bd. Chișinău. Cauza: deficiente linie.

La acest moment linia 36 funcționează normal, după un blocaje de 16 minute, între orele 12:28 – 12:44, după cum a informat Societatea de Transport București (STB).

Cookies