Trafic ALERT | Liniile 1, 10 și 16, blocate mai bine de o oră pe Șos. Ștefan cel Mare/ Str. Lizeanu. STB: A avut loc o avarie la rețeaua de contact

20 oct. 2023
2615 Afișari
Trafic ALERT | Liniile 1, 10 și 16, blocate mai bine de o oră pe Șos. Ștefan cel Mare/ Str. Lizeanu. STB: A avut loc o avarie la rețeaua de contact
Trafic ALERT | Liniile 1, 10 și 16, blocate mai bine de o oră pe Șos. Ștefan cel Mare/ Str. Lizeanu. STB: A avut loc o avarie la rețeaua de contact. Imagine simbol: Societatea de Transport București/ Facebook

Liniile 1, 10 și 16 au fost blocate pe Șoseaua Ștefan cel Mare/ Str. Lizeanu, pe ambele sensuri, timp de mai bine de o oră. Cauza a fost o avarie la rețeaua de contact.

STB a format o linie navetă pentru călători

Societatea de Transport București (STB) i-a informat vineri dimineață pe călători, pe pagina de Twitter, că liniile 1, 10 și 16 au rămas blocate pe Șoseaua Ștefan ce Mare/ Str. Lizeanu din cauza unei avarii la reațeaua de contact.

Liniile au fost blocate pe ambele sensuri de circulație a tramvaielor.

Liniile 1, 10 și 16 – blocate în zona Șos. Ștefan cel Mare/ Str. Lizeanu, pe ambele sensuri. Cauza: avarie la rețeaua de contact.

Ulterior, o oră mai târziu, STB a postat un nou anunț. De data aceasta, Societatea i-a anunțat pe oameni că liniile 1 și 10 sunt blocate în continuare și că tramvaiele liniei 1 întorc la Bucur Obor, iar cele ale liniei 10 întorc la Gara Basarab.

Totodată, a fost formată și linia navetă 601 pentru preluarea călătorilor, care circula pe traseul Bucur Obor – Piața Danny Huwe.

Liniile 1 și 10 sunt blocate în continuare. Tramvaiele 1 întorc la Bucur Obor (traseu: Str. Ziduri Moși, Bd. Ferdinand, traseul de bază); tramvaiele 10 întorc la Gara Basarab (circulă comun cu linia 21 până la Bucur Obor). S-a format linia naveta 601 (Bucur Obor-Piața Danny Huwe).

După aproximativ o oră și jumătate în care cele trei linii au fost blocate, STB a anunțat că acestea funcționează normal pe Șoseaua Ștefan cel Mare/ Str. Lizeanu.

Liniile 1, 10 și 16 funcționează normal pe Șos. Stefan cel Mare și pe Str. Lizeanu, pe ambele sensuri. Blocare și deviere: 86 de minute (05:30-06:56).

Alte linii STB blocate

Ziua de vineri abia a început, însă această dimineață a fost una plină pentru STB. După ce liniile 1, 10 și 16 au fost blocate aproape o oră și jumătate, alte 3 linii nu au mai funcționat normal din cauza unui călător care a solicitat îngrijiri medicale.

Este vorba despre liniile 14, 55 și 36, care au fost blocate în zona Șoseaua Pantelimon/ Bd. Chișinău, pe sensul către Pantelimon, respectiv Republica.

Cele 3 linii au fost blocate timp de 15 minute.

Liniile 14, 55 și 36 – blocate în zona Șos. Pantelimon/Bd. Chișinău, pe sensul spre Pantelimon, respectiv spre Republica. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale.

Liniile 14, 36 și 55 funcționează normal în zona Șos. Pantelimon/Bd. Chișinau. Blocare: 15 minute (07:20-07:35).

Te-ar putea interesa și:

Cookies