Trafic ALERT | Două accidente, petrecute azi în apropiere de Hotelul Marriott din București. În ambele au fost implicate taxiuri

06 nov. 2023
699 Afișari
Trafic ALERT | Două accidente, petrecute azi în apropiere de Hotelul Marriott din București. În ambele au fost implicate taxiuri
Trafic ALERT | Două accidente, petrecute azi în apropiere de Hotelul Marriott din București. În ambele au fost implicate taxiuri. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Două accidente s-au petrecut, la interval de nici două ore, într-o intersecție din București. În ambele evenimente rutiere au fost implicați taximetriști.

Traficul este îngreunat în zona Hotelului Marriott

În după-amiaza zilei de luni au avut loc două accidente în zona Hotelului Marriott din București. De ambele dăți, au fost implicate taxiuri.

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 14:40, într-o intersecție de lângă Hotelul Marriott. Au fost implicate o mașină și un taxi, iar impactul a fost frontal. Atunci, traficul nu a fost foarte afectat, potrivit spuselor unei membre a paginii de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Taxiul a suferit daune destul de vizibile.

Al doilea accident petrecut în intersecția Marriott
Al doilea accident petrecut în intersecția Marriott. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

La fața locului a fost prezent un echipaj de pompieri SMURD și un echipaj de polițiști.

Ulterior, la nici două ore distanță, un nou accident s-a produs în aceeași intersecție. De data aceasta, un Mercedes a lovit lateral un taxi. Mașina de taxi a suferit daune vizibile.

Primul accident de azi din intersecția Hotelului Marriott
Primul accident de azi din intersecția Hotelului Marriott. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Traficul a fost afectat, iar mașinile abia circulă, potrivit aceleiași martore.

Aceeași intersecțțe, alți protagoniști! Marriott! Se circulă foarte greu! (M. S.)

În București au zilnic loc accidente rutiere

Zi de zi, în București se întâmplă cel puțin un accident rutier, fie el grav sau mai puțin grav. Totuși, fiecare eveniment rutier are un impact destul de puternic asupra traficului care, știm deja, este destul de aglomerat.

În cursul zilei de astăzi, un accident grav s-a petrecut în zona Unirii din București. O mașină a lovit un pieton care traversa trecerea pe role. În urma impactului, victima a rămas întinsă pe jos.

Nu se cunoaște starea de sănătate a persoanei lovite.

Din cauza accidentului, traficul a fost îngreunat în centrul Capitalei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies