Trafic ALERT | DN1, blocat în Otopeni, din cauza unui accident produs în zona reprezentanței Ferrari

20 nov. 2023
360 Afișari
Trafic ALERT | DN1, blocat în Otopeni, din cauza unui accident produs în zona reprezentanței Ferrari
Trafic ALERT | DN1, blocat în Otopeni, din cauza unui accident produs în zona reprezentanței Ferrari. Foto simbol; sursa: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Un accident s-a petrecut la reprezentanța Ferrari din Otopeni, județul Ilfov. DN1 este blocat în zona respectivă, anunță un șofer.

DN1, blocat în Otopeni

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” i-a informat pe șoferi că traficul este blocat pe DN1, în Otopeni, județul Ilfov.

Cauza acestei blocări este un accident care s-a întâmplat în apropierea reprezentanței Ferrari, aflată pe Calea Bucureștilor.

Momentan nu se cunosc detalii legate de accident și nici dacă există victime.

Un alt accident s-a produs pe DN1, luni dimineață

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române i-a informat, luni dimineață, pe conducătorii auto că traficul este blocat pe prima bandă de circulație pe sensul Ploiești – Brașov al DN1-ului.

Circulația rutieră a fost blocată în zona localității Bărcănești din județul Prahova, după ce trei autovehicule au fost implicate într-un accident.

Din fericire, în urma accidentului nu au existat victime.

Reluarea în condiții normale a circulației s-a petrecut la aproximativ 30 de minute de la informarea transmisă de polițiști.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este restricționat pe prima bandă pe sensul Ploiești – Brașov al DN 1, în zona localității Bărcănești, județul Prahova, după ce trei autovehicule au fost implicate într-o coliziune față-spate, nesoldată cu victime.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 08.45”, au anunțat reprezentanții Centrului INFOTRAFIC.

Câte persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere anul trecut

Conform datelor transmise de Inspectoratul General al Poliției Române, în anul 2022, la nivel național, au fost înregistrate 4.711 accidente, soldate cu decesul a 1.634 de persoane și rănirea gravă a altor 3.685.

Comparativ cu anul 2021, au fost înregistrate cu 205 mai puține accidente (-4,2%), cu 145 mai puține persoane decedate (-8,2%) și cu 106 mai puține persoane rănite grav (-2,8%).

Principalele cauze de producere a accidentelor rutiere grave, arată datele IGPR, au fost următoarele:

  • indisciplina pietonilor (19%),
  • nerespectarea regimului legal de viteză (17,4%),
  • indisciplina bicicliștilor (10,9%),
  • neacordarea priorității de trecere pietonilor (9,5%)
  • neacordarea priorității de trecere vehiculelor (8%).

Accidentele produse pe fondul acestor prime cinci cauze reprezintă 64,8% din totalul accidentelor rutiere grave, scrie 1asig.ro.

Te-ar putea interesa și:

Cookies