Trafic ALERT | Centura Capitalei (DNCB), blocată în zona Chiajna

30 oct. 2023
523 Afișari
Trafic ALERT | Centura Capitalei (DNCB), blocată în zona Chiajna
Trafic ALERT | Centura Capitalei (DNCB), blocată în zona Chiajna | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/A. M.

Centura Capitalei este blocată, în această dimineață, în zona comunei Chiajna din județul Ilfov.

Centura Capitalei, blocată pe sensul spre Chiajna

Un membru al grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, transmite că pe Centura Capitalei (DNCB), sensul spre Chiajna, circulația este blocată. Motivul, însă, nu este cunoscut.

DNCB, imediat după rondul alungit/după autostrada, sens spre Chiajna, BLOCAT!

Accident grav, duminică după-amiază, pe Centura Capitalei

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, 29 octombrie, pe Centura Capitalei, în zona localității Pantelimon. Circulația pe sensul Glina-Pantelimon a fost oprită, anunța Centrul Infotrafic.

Sursa menționată a mai transmis că incidentul a avut loc în jurul orei 13:25, două autoturisme fiind implicate. În urma impactului, două persoane au fost grav rănite, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier a fost blocat pe sensul Glina-Pantelimon. Iată ce le transmitea Centrul Infotrafic, duminică, șoferilor legat de incident:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN Centura București, în zona localității Pantelimon, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, sodat cu rănirea gravă a două persoane, ce sunt evaluate medical la fața locului.

Circulația rutieră este oprită pe sensul Glina către Pantelimon, valorile de trafic fiind ridicate în ambele direcții. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

La ora 13:35, Centrul Infotrafic a anunțat că pe DN1 București-Ploiești, la km 34, în proximitatea localitatății Ciolpani din județul Ilfov, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism. Din fericire, pasagerii nu au fost răniți, aceștia reușind să se autoevacueze.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Capitală, astfel încât pompierii să poată interveni pentru stingerea flăcărilor.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies