Trafic ALERT | Centura Capitalei, blocată la Afumați. Poliția Rutieră anunță carambol cu trei mașini

09 iun. 2024
527 afișări
Trafic ALERT | Centura Capitalei, blocată la Afumați. Poliția Rutieră anunță carambol cu trei mașini
Trafic ALERT | Centura Capitalei, blocată la Afumați. Poliția Rutieră anunță carambol cu trei mașini | Sursă foto: INQUAM Photos/George Calin

Traficul este blocat pe Centura Capitalei, în zona localității Afumați, unde un accident rutier s-a produs între trei mașini. Circulația este oprită pe sensul de mers spre Pantelimon.

Accident cu trei mașini pe Centura Capitalei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, la ora 17:45, că pe Centura Bucureștiului, în zona localității Afumați din județul Ilfov a avut loc un accident rutier între trei autoturisme. În urma acestuia au fost înregistrate doar pagube materiale.

Polițiștii transmit că două mașini sunt imobilizate pe suprafața de rulare, traficul fiind oprit pe sensul de mers spre Pantelimon. Traficul ar urma să fie reluat după ora 18:00.

Carambol cu trei mașini pe A2, în apropiere de Cernica

Un alt accident a avut loc în jurul orei 17:20, pe Autostrada A2 București-Constanța, în apropierea localității Cernica din Ilfov, unde s-a produs o coliziune între trei mașini. În urma evenimentului de circulație nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Centrul Infotrafic a transmis că traficul este îngreunat în zonă, urmând ca circulația să fie reluată în condiții normale în jurul orei 18:00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 16, pe sensul către Capitală, în apropierea localității Cernica, județul Ilfov, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, soldată doar cu pagube materiale.

Traficul rutier este oprit pe a doua bandă, valorile de circulație fiind ridicate. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies