Trafic ALERT | Carambol la Perla, în București. 5 mașini implicate în accidentul de la intersecția dintre Calea Dorobanți și Șoseaua Ștefan cel Mare

17 iun. 2024
1189 afișări
Trafic ALERT | Carambol la Perla, în București. 5 mașini implicate în accidentul de la intersecția dintre Calea Dorobanți și Șoseaua Ștefan cel Mare
Trafic ALERT | Carambol la Perla, în București. 5 mașini implicate în accidenteul de la intersecțiia dintre Calea Dorobanți și Șoseaua Ștefan cel Mare | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un carambol a avut loc cu puțin timp în urmă în intersecția dintre Calea Dorobanților și Șoseaua Ștefan cel Mare, în apropiere de Restaurantul Perla. În accident au fost implicate 5 mașini, conform informațiilor oferite de martori.

Carambol cu 5 mașini în București, la Perla

Un șofer a anunțat, în jurul orei 09:20, că un carambol a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, în apropiere de Restaurantul Perla. Mesajul a fost transmis pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”:

Carambol de 5 mașini la Perla (intersecția Dorobanților cu Ștefan cel Mare).

În urma acestui incident, traficul din zona respectivă a fost îngreunat. Astfel că, șoferii din Capitală sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona, pentru a evita ambuteiajele.

Impactul în care au fost implicate cele 5 vehicule a avut loc la intersecția dintre Calea Dorobanților și Șoseaua Ștefan cel Mare.

În jurul orei 09:43, un alt șofer a anunțat că vehiculele se află încă pe banda 3, cea rezervată pentru virajul la stânga. În fotografiile de la fața locului se poate observa că mașinile au fost avariate semnificativ.

Iată imaginea publicată de un șofer pe rețelele de socializare:

Trafic ALERT | Carambol la Perla, în București. 5 mașini implicate în accidenteul de la intersecțiia dintre Calea Dorobanți și Șoseaua Ștefan cel MareTrafic ALERT | Carambol la Perla, în București. 5 mașini implicate în accidenteul de la intersecțiia dintre Calea Dorobanți și Șoseaua Ștefan cel Mare
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Conforma aplicației mobile de tip GPS, „Waze”, la fața locului se află echipaje de poliție pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc impactul. Iată cum arată harta aplicației:

Trafic îngreunat
Trafic îngreunat | Sursă foto: Captură Waze

Pentru a evita producerea de accidente, conducătorii auto sunt rugați să conducă prudent. De asemenea, este importat ca șoferii să mențină permanent o distanță de siguranță față de ceilalți participanți la trafic, pentru a putea frâna în siguranță, în caz de nevoie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies