Trafic ALERT | Ambuteiaj pe Podul Grant, cu coadă imensă peste Calea Giulești. Martor: Accident, descarcerare

10 apr. 2024
679 afișări
Trafic ALERT | Ambuteiaj pe Podul Grant, cu coadă imensă peste Calea Giulești. Martor: Accident, descarcerare
Trafic ALERT | Ambuteiaj pe Podul Grant, cu coadă imensă peste Calea Giulești. Martor: Accident, descarcerare | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov / Facebook

Podul Grant din București este blocat miercuri dimineață, după ce trei autoturisme s-au ciocnit și au blocat circulația pe pod, pe sensul ce duce spre nordul Capitalei.

Ambuteiaj pe Podul Grant în această dimineață, după un accident produs undeva în zona Stadionului Giulești, pe sensul spre nordul Bucureștiului.

Un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov a descris situația:

Accident, ambuteiaj cu descarcerare/ salvare.

Un alt martor spune că în accident au fost implicate trei mașini. Nu ar fi vorba despre un accident grav, însă circulația este grav îngreunată pe Podul Grant.

Circulația pe Podul Grant s-a reluat de pe 31 martie

După ce circulația pe Podul Grant a fost închisă din octombrie 2023, aceasta a fost redeschisă începând cu 31 martie 2024, pe sensul Crângași – Turda pentru mașini, și pentru tramvaiele de pe linia 41 pe ambele sensuri, fără macaz.

Zilnic, potrivit estimărilor, Podul Grant era tranzitat de 10.000 de mașini, care au ales în mare parte ruta alternativă de pe Podul Basarab, care este în prezent sufocat de cele 60.000 de mașini care îl traversează zi de zi, și care mai mult formează cozi interminabile decât să circule.

Lucrările care au fost demarate în august 2023 și care sunt dirijate de Primăria Capitalei au venit la 3 ani de pauză de la începutul lucrărilor propriu-zise, din aprilie 2019. Lucrările care au fost începute atunci au fost oprite în primăvara anului 2020, din cauza gravelor probleme financiare pe care le avea Primăria Capitalei la acea vreme.

Tramvaiele 47, deviate la Gara Basarab din cauza unui accident pe șine. STB: Evenimentul, pe Calea 13 Septembrie

Muki și Suki, doi puiuți abandonați pe lângă Delta Văcărești. O bucureșteancă inimoasă i-a luat acasă, dar nu-i poate ține mult, că mai are doi căței și doi pisoi

Bărbatul evadat de la Penitenciarul Rahova, prins dimineață, la Oradea. Un localnic l-a recunoscut și a sunat la poliție

Cookies