Trafic ALERT | Accident pe Str. Antiaeriană, unde o mașină a intrat în plin într-un autobuz STB. Linia 96, blocată | VIDEO

29 mai 2024
823 afișări
Trafic ALERT | Accident pe Str. Antiaeriană, unde o mașină a intrat în plin într-un autobuz STB. Linia 96, blocată | VIDEO
Trafic ALERT | Accident pe Str. Antiaeriană, unde o mașină a intrat în plin într-un autobuz STB. Linia 96, blocată | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov/D.E./Facebook

Un accident a avut loc în urmă cu scurt timp pe Str. Antiaeriană din Sectorul 5 al Capitalei. Societatea de Transport București anunță că linia 96 este blocată.

UPDATE, ora 14:03: Linia 96 funcționează normal pe Str. Antiaeriană. Troleibuzele au fost blocate timp de 40 de minute, în intervalul orar 13:10 – 13:50, anunță STB.

UPDATE, ora 13:56: Se circulă bară la bară pe Antiaeriană, potrivit surselor B365.ro.

Accident Antiaeriană, traficul din zonă este afectat
Accident Antiaeriană, traficul din zonă este afectat | Sursă foto: Captură Google Maps

Accident pe Str. Antiaeriană

Un accident rutier a avut loc miercuri, 29 mai 2024, în urmă cu scurt timp, pe Strada Antiaeriană din București.

Potrivit imaginilor surprinse de martori, publicate pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, o mașină a intrat în plin într-un autobuz din flota STB. Autobuzul se afla în stație în acel moment, iar autoturismul pare că a vrut să-l depășească.

Din imagine se poate observa că la fața locului a ajuns și o ambulanță

Societatea de Transport București anunță că linia 96 este blocată pe Str. Antiaeriană, pe sensul spre Depoul Alexandria.

Linia 96 – blocată pe Str. Antiaeriană, pe sensul spre Depoul Alexandria. Cauza: eveniment de circulație, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

VIDEO

Sursa video: Info Trafic București și Ilfov/Facebook

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies