Trafic ALERT | Accident pe Șoseaua Colentina, între un tramvai Imperio de pe linia 21 și o dubă. Poliția s-a deplasat la fața locului

23 oct. 2023
733 Afișari
Trafic ALERT | Accident pe Șoseaua Colentina, între un tramvai Imperio de pe linia 21 și o dubă. Poliția s-a deplasat la fața locului
Trafic ALERT | Accident pe Șoseaua Colentina, între un tramvai Imperio de pe linia 21 și o dubă. Poliția s-a deplasat la fața locului | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident între un tramvai Imperio de pe linia 21 și o dubă a avut loc pe Șoseaua Colentina din București în jurul orei 9:30.

Un accident a avut loc pe Șoseaua Colentina

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup asociat site-ului Info Trafic România, a publicat un videoclip în care se observă accidentul care a avut loc pe Șoseaua Colentina. Acesta s-a produs între o dubă și un tramvai Imperio de pe linia 21.

ATENȚIE! Accident șoseaua Colentina vis a vis de Mc Donald`s Colentina, fără victime. Tramvaiul s-a urcat pe o dubiță 3,5 T.

Din ce se observă din videoclipul postat, câteva autobuze STV au rămas în spatele tramvaiului până la reluarea circulației. De asemenea, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului.

Un șofer susține că se afla în spatele dubiței atunci când s-a produs accidentul. Acesta a explicat în secțiunea de comentarii a postării cum s-a produs incidentul:

Eram fix în spatele dubiței, tramvaiul a plecat de pe loc, semaforul destinat lor fiind verde înaintea celui pentru autoturisme, iar dubițarul a plecat în același timp cel mai probabil nu s-a mai uitat în oglindă și l-a acroșat direct vatmanul, bine că nu aveau viteză, dar oricum toți fac stânga pe interzis virajul la stânga acolo, e o rutină pt ei.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies