Trafic ALERT | Accident în Pasajul Victoriei. O mașină a intrat în zid, banda 1 este blocată

11 iun. 2024
1883 afișări
Trafic ALERT | Accident în Pasajul Victoriei. O mașină a intrat în zid, banda 1 este blocată
Trafic ALERT | Accident în Pasajul Victoriei. O mașină a intrat în zid, banda 1 este blocată. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Alex C.

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă în Pasajul Victoriei din Capitală. O mașină a intrat în coliziune cu zidul tunelului. La fața locului se află deja forțele de ordine. Conducătorii sunt sfătuiți să evite zona pentru a evita ambuteiajele.

Accident grav în Pasajul Victoriei

Cu puțin timp în urmă un șofer le-a transmis celorlalți conducători auto din București, pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, că un accident grav a avut loc în Pasajul Victoriei din Sectorul 1.

Mai precis, din imaginea postată pe rețelele sociale se poate observa că o mașină a fost grav avariată după ce a intrat în coliziune cu zidul tunelului. La acest moment, nu se știe cu exactitate dacă au existat persoane rănite.

Cu toate astea, se poate observa că mașina a rămas în pasaj.

La fața locului de află echipajele de poliție, care încearcă se determine circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Conform aplicației mobile „Waze”, traficul din zonă a fost grav afectat, aria fiind complet blocată la acest moment:

Accident în Pasajul Victoriei | Sursa foto: Captură ecran Waze
Accident în Pasajul Victoriei | Sursa foto: Captură ecran Waze

În acest context, șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona, pentru a evita producerea de ambuteiaje. Vehiculul avariat se află pe banda 1 de mers.

Brigada de Poliție Rutieră a anunțat că în ultimele 24 de ore, pe raza Municipiului București, au fost înregistrate un total de 8 accidente.

În urma acestora, un total de 8 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, rănile suferite de victime au fost unele ușoare.

Știre în curs de actualizare. 

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies