Trafic ALERT | Accident în față la Kaufland Pallady. Martor: Banda 3, blocată în sensul de mers către centrul Bucureștiului

29 mai 2024
454 afișări
Trafic ALERT | Accident în față la  Kaufland Pallady. Martor: Banda 3, blocată în sensul de mers către centrul Bucureștiului
Trafic ALERT | Accident în față la Kaufland Pallady. Martor: Banda 3, blocată în sensul de mers către centrul Bucureștiului. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Silviu A.

Dimineață ploioasă în București și, cum se întâmplă aproape de fiecare dată astfel de  împrejurări meteo, traficul e mai rău ca de obicei dimineața, iar riscul de accidente crește.

Accident în față la Kaufland Pallady, trafic îngreunat

Un bucureștean din comunitatea Infotrafic București și Ilfov anunță că, puțin după ora 08:00l, un accident s-a produs în față la Kaufland Pallady, unde două mașini s-au tamponat serios. Șoferul avertizează că, din cauza accidentului, banda 3 este blocată, în sensul de mers către centrul Bucureștiului.

În Google Maps, zona în care s-a produs accidentul a devenit roșie aproape instantaneu.

Sursa foto: captură ecran Google Maps
Trafic îngreunat, ora 08:26. Sursa foto: captură ecran Google Mapsâ

Factorul vreme rămâne toată ziua o „circumstanță îngreunantă” în traficul  din București

În București, vremea o să fie toată ziua instabilă, cu condiții de ploaie bruscă, deci cu un trafic mai neplăcut decât în zilele prietenoase meteo.

Vestea bună e că, de mâine, vremea se va mai îmbuna, iar spre sfârșitul săptămânii vom avea zile de vară.

Știre în curs de actualizare

Cookies