Trafic ALERT | Accident grav în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului din București. STB: Autobuzele liniilor 117 și 220, deviate 250 de minute | UPDATE

18 apr. 2024
3288 afișări
Trafic ALERT | Accident grav în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului din București. STB: Autobuzele liniilor 117 și 220, deviate 250 de minute | UPDATE
Trafic ALERT | Accident grav în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului din București. STB: Autobuzele liniilor 117 și 220 circulă deviat. Sursa foto: INFO TRAFIC ROMANIA

Un accident grav a avut loc joi dimineață, 18 aprilie, în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului din București, Sector 5. STB îi anunță pe călători că autobuzele liniilor 117 și 220 circulă deviat spre Piața Sf. Vineri.

UPDATE, ora 08:46: Liniile 117 și 220 funcționează pe traseele de bază. Autobuzele au fost deviate timp de 250 de minute, în intervalul orar 05:00 – 08:25, anunță STB.

Accident grav în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului

Un accident grav a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:00, în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului din Sectorul 5 al Capitalei.

Un membru al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat pe Facebook că un pieton ar fi fost lovit de o dubă. La fața locului se aflau deja mai multe mașini de poliție și SMURD, iar medicii resuscitau victima:

Accident grav Șos. Sălaj cu Amurgului. Pieton accidentat de o dubiță, se încerca resuscitare. Mai multe mașini de poliție și Smurd. Ora 5.20, a transmis Iulian C.

La scurt timp, alți internauți au transmis că, din nefericire, victima ar fi decedat. De asemenea, la ora 07:15, traficul ar fi fost închis pe Șoseaua Sălaj, de la Dacia până la Pecineaga.

Societatea de Transport București a anunțat la ora 7:22 că autobuzele liniilor 117 și 220 circulă deviat pe sensul spre Piața Sf. Vineri, din cauza accidentului produs în intersecția Șos. Sălaj/Str. Amurgului.

Autobuzele liniilor 117 și 220 circulă deviat pe sensul spre Piața Sf. Vineri. Cauza: eveniment de circulație terți, produs în zona Șos. Sălaj/Str. Amurgului, a transmis STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Deocamdată nu se cunosc informații despre cum anume s-a produs accidentul. Revenim cu informații, în momentul în care autoritățile le vor transmite.

Te-ar mai putea interesa și: FOTO | O mașină cu apucături de tramvai a rămas pe șină și a blocat liniile 16 și 36 în stația Fabrica de Glucoză

Cookies