Trafic ALERT | A0, complet blocată pe sensul Jilava-Bragadiru. Un accident în care au fost implicate 3 mașini s-a produs la km 79

20 iun. 2024
1955 afișări
Trafic ALERT | A0, complet blocată pe sensul Jilava-Bragadiru. Un accident în care au fost implicate 3 mașini s-a produs la km 79
Trafic ALERT | A0, complet blocată pe sensul Jilava-Bragadiru. Un accident în care au fost implicate 3 mașini s-a produs la km 79 | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un accident, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc cu puțin timp în urmă pe A0, Autostrada Bucureștiului fiind blocată la acest moment. Centrul InfoTrafic anunță că traficul a fost oprit temporar, pe sensul de mers Jilava – Bragadiru.

A0, complet blocată pe sensul Jilava-Bragadiru

În jurul orei 11:10, un accident în care au fost implicate trei vehicule a avut loc pe Autostrada A0. Din fericire, în urma impactului nu au existat victime, însă mașinile au fost grav avariate. La fața locului de află atât echipaje de poliție, cât și pompierii, conform imaginilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a aunțat șoferii ca traficul a fost complet oprit pe sensul Jilava – Bragadiru, la kilometrul 79, în județul Ilfov.

Această decizie a fost luată pentru a permite scoaterea vehiculelor avariate de pe carosabil.

În acest context, șoferii sunt sfătuii să ocolească pe cât posibil zona pentru a evita ambuteiajele. Iată anunțul:

Traficul este oprit pe Autostrada A0 pe sensul Jilava – Bragadiru, la kilometrul 79, județul Ilfov, pentru extragerea în afara benzilor de rulare a trei autoturisme avariate în urma unei coliziuni. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Polițiștii au transmis și un termen estimativ pentru reluarea traficului în condiții normale pe A0. Circulația ar urma să fie reluată după ora 12:00.

Tot astăzi, 20 iunie 2024, au existat restricții de circulație, temporare, și pe Autostrada A1 București- Pitești. Acestea au fost în vigoare până la ora 10:00, pentru a permite efectuare unor lucrări la rosturile de dilatare ale podului de la kilometrul 110.

Repararea acestora a fost făcută după ce mai multe mașini s-au ales cu avarii serioase. Mai multe detalii în articolul:

Cookies