TRAFIC DE COȘMAR în zona Băneasa, din cauza mitingului aviatic BIAS 2015. FOTO&VIDEO

de:
20 iun. 2015
2 Afișari
TRAFIC DE COȘMAR în zona Băneasa, din cauza mitingului aviatic BIAS 2015. FOTO&VIDEO

Evenimentul BIAS 2015 a stârnit curozitatea bucureştenilor, astfel că zona Băneasa este extrem de aglomerată în după-amiaza zilei de sâmbătă, scrie realitatea.net. Cum la showul aviatic au fost prezenţi în jur de 50.000 de spectatori, aglomeraţia era inevitabilă, mai ales că mulţi dintre ei au ales să meragă cu maşinile la Băneasa.

Pe ambele sensuri de mers, începând de la fântâna Mioriţa şi până la primul pod de pe DN1. Pe marginea drumului, sunt maşini parcate, spectatori, dar şi biciclişti, astfel că traficul este îngreunat.

Străzile din nordul Bucureştiului au fost sufocate sâmbătă, de numărul mare de maşini. Coloane întregi de maşini, care circulau către aeroportul Băneasa, unde s-a ţinut mitingul aviatic, au mers practic bară la bară spre destinaţie, drumul devenind unul de coşmar pentru participanţii la trafic.

Practic, aglomeraţia începea în zona Pieţei Charles de Gaulles, de acolo drumul până la Băneasa fiind parcurs în aproape 60 de minute, în condiţiile în care într-o zi obişnuită de sâmbătă acesta este parcurs în doar 10 minute, potrivit romaniatv.net.

Cei mai cunoscuţi piloţi cascadori din lume fac sâmbătă show pe cerul Capitalei. La mitingul aviatic de la aeroportul Băneasa s-au adunat peste 200 de piloţi şi paraşutişti, dar şi 120 de aeronave civile şi militare.

Peste 50 de persoane aflate la Bucharest International Air Show (BIAS) au avut nevoie de îngrijiri medicale, în primele ore de la începerea spectacolului aviatic. 

CITEȘTE ȘI: Cel mai mare miting aviatic din România, pe cerul Capitalei. PROGRAMUL EVENIMENTULUI BIAS 2015

Bucharest International Air Show 2015 a început sâmbătă dimineaţă, accesul publicului fiind permis de la ora 08.00. Peste 200 de piloţi şi paraşutişti şi 120 de aeronave civile şi militare participă la cel mai impresionant spectacol aviatic din România, pe Aeroportul Băneasa, intrarea fiind liberă.

CITEȘTE ȘI: Cât costă avionul românesc de 120 kg prezentat la show-ul aviatic BIAS 2015

Cookies