„Tradiții și Flori de Sărbători”, târgul de Paște din București, revine în Parcul Regele Mihai I. Deja se pot înscrie expozanții, anunță PMB

28 feb. 2024
864 Afișari
„Tradiții și Flori de Sărbători”, târgul de Paște din București, revine în Parcul Regele Mihai I. Deja se pot înscrie expozanții, anunță PMB
„Tradiții și Flori de Sărbători”, târgul de Paște din București, revine în Parcul Regele Mihai I. Deja se pot înscrie expozanții, anunță PMB. FOTO: Agerpres

Primăria Generală anunță că „Tradiții și Flori de Sărbători”, târgul de Paște din București, revine în 2024 tot în Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău). Cei interesați să devină expozanți pot depune dosarele, transmite municipalitatea.

Târgul de Paște din București revine în Parcul Regele Mihai I

Târgul de Paște din București are loc în perioada 27 aprilie – 6 mai 2024, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), la intrarea Charles de Gaulle, pe aleile principale ale parcului. Aceasta este a 12-a ediție a evenimentului „Tradiții și Flori de Sărbători”.

Primăria Capitalei, prin CREART, organizează în perioada 27 aprilie – 6 mai 2024, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) – intrarea Charles de Gaulle, pe aleile principale, cea de-a 12-a ediție a evenimentului „Tradiții și Flori de Sărbători”, transmite PMB.

Târgul tradițional de Paște și Florii cuprinde ateliere și demonstrații cu meșteșuguri din toate zonele etnografice ale țării noastre, articole handmade ale creatorilor urbani, muzică și animatori, dar și preparate specifice ale producătorilor locali.

Expozanții deja se pot înscrie

Pregătiri pentru cea de-a 12-a ediție a evenimentului „Tradiții și Flori de Sărbători”, spune municipalitatea.

Primăria Municipiului București anunță că s-a deschis perioada de depunere a dosarelor pentru cei care vor să fie expozanți la târgul de Paște „Tradiții și Flori de Sărbători”.

Care sunt condițiile obligatorii pentru înscriere:

  • Entitățile juridice: SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații, Organizații Neguvernamentale care doresc să se înscrie la „Tradiții și Flori de Sărbători”, ediția 2024 trebuie să fie înregistrate la Registrul Comerțului înainte de 01 septembrie 2023.

     

  • Pentru toate categoriile de produse alimentare este obligatoriu ca aplicanții să fi participat la cel puțin două evenimente cu stand în aer liber (în București, în țară sau străinătate), lucru exemplificat prin fotografii, dar și prin descrierea acestor participări în formular.

     

  • Aplicanții care doresc să participe la „Tradiții și Flori de Sărbători”, ediția 2024 (atât la categoriile alimentare, cât și nealimentare) trebuie să folosească materiale biodegradabile în care să servească și să ambaleze produsele comercializate (pahare, farfurii, linguri, furculițe, pungi de împachetare și vânzare, etc.) conform Ordinului nr. 6 din 25 august 2021 – privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului, Capitolul 5, Art. 5, alin 1.

AICI pot fi consultate calendarul, regulamentul și procedura de înscriere.

Sursa foto: Primăria Municipiului București
Sursa foto: Primăria Municipiului București

Te-ar mai putea interesa și: Mămăița în baston care vinde mărțișoare croșetate de ea în față la Lidl Bragadiru. Face fluturași în toate culorile și se teme să n-o alunge vreo autoritate

Cookies