Tradiționalul „Loz în plic” revine în toate agențiile LOTO, sub un nou nume. Ce câștiguri aduce

de:
03 oct. 2013
11 Afișari
Tradiționalul

„VRAJITORUL DIN LOZ”, noul loz in plic, care duce mai departe stafeta unuia dintre cele mai vechi produse loteristice, poate fi gasit, in curand, in agentiile loto, informeaza Loteria Romana, impreuna cu un alt joc traditional al Loteriei Romane, pregatit special pentru sarbatorile de iarna, jocul de loterie pasiva „LOTERIA CRACIUNULUI”.

Cei care joaca pot castiga premii insemnate cumparand noul loz, care costa 2,5 lei. „Vrajitorul din Loz” ofera sansa unor castiguri atractive. Premiul cap de afis este in valoare de 20.000 de lei.

Jocul de loterie pasiva „LOTERIA CRACIUNULUI” lansat cu ocazia sarbatorilor de iarna, aduce romanilor numeroase premii in bani. Unul dintre jocurile de loterie pasiva preferate de jucatori, Loteria Craciunului, isi asteapta norocosii la sfarsitul anului cu 730 de premii in valoare totala de 437.500 lei.

Sansele romanilor care isi incearca norocul la LOTERIA CRACIUNULUI sunt duble pentru ca jocul se desfasoara in doua etape, iar tragerile au loc in aceeasi zi, pe 27 decembrie. Prima etapa a jocului este destinata tragerilor care se desfasoara pe plan local, acoperindu-se astfel toate zonele din tara: CLUJ, IASI, BRASOV, GALATI, TIMISOARA, CRAIOVA, PLOIESTI, CONSTANTA, BUCURESTI.

Premiile totale oferite de Loteria Romana pentru prima etapa a tragerilor sunt:
45 castiguri a cate 3.000 lei fiecare (9 zone x 5 castiguri a cate 3.000 de lei)
225 castiguri a cate 500 lei fiecare (9 zone x 25 castiguri a cate 500 de lei)
450 castiguri a cate 200 lei fiecare (9 zone x 50 a cate 200 de lei fiecare)

Cea de-a doua etapa va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti unde se vor desemna prin tragere la sorti castigatorii celor 10 premii a cate 10.000 de lei.

Cookies