TPBI: Trei linii STB, deviate pentru meciul FCSB – CS Universitatea Craiova, duminică seară

17 feb. 2023
978 afișări
TPBI: Trei linii STB, deviate pentru meciul FCSB – CS Universitatea Craiova, duminică seară
TPBI: Trei linii STB, deviate pentru meciul FCSB – CS Universitatea Craiova, duminică seară. Sursa foto: Facebook/ TPBI

TPBI anunță că, duminică seară, trei linii STB vor fi deviate pentru meciul FCSB – CS Universitatea Craiova, care se va desfășura pe Arena Națională.

Anunț TPBI: Trei linii STB, deviate pentru meciul FCSB – CS Universitatea Craiova, duminică seară

Duminică seară, 19 februarie 2023, începând cu ora 18:00, liniile 86, 90 și 143 vor fi deviate și nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, având în vedere că pe stadion se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și CS Universitatea Craiova.

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”)”, anunță TPBI într-un comunicat de presă.

Cum vor circula

Astfel, linia de troleibuz 86 și linia de troleibuz 90 vor funcționa pe traseele de bază între capătul de linie „Dridu”, respectiv capătul de linie „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi traseul se modifică pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Autobuzele liniei 143 vor circula pe traseul actual între capătul de linie „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi traseul se modifică pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Alte noutăți

Începând de sâmbătă, 18 februarie 2023, autobuzele liniei 226 vor circula pe șina de tramvai de pe Șoseaua Alexandriei, pe porțiunea de drum cuprinsă între Intrarea Recaș și Str. Buzoieni, pe sensul de mers spre „Piața Romană”.

„STB SA va aplica această măsură în vederea fluidizării circulației autobuzelor pe traseu și a descongestionării traficului rutier în zona intersecţiei Şos. Alexandriei/Str. Buzoieni”, anunță Societatea de Transport București într-un comunicat de presă.

Circulația liniei de autobuz 226 nu va fi modificată pe sensul spre capătul de linie „Depoul Alexandria”, transmite STB.

Cookies