TPBI: Traseul autobuzului de noapte N10 va fi deviat pe Calea Plevnei. Schimbarea se face de vineri

03 feb. 2023
1072 Afișari
TPBI: Traseul autobuzului de noapte N10 va fi deviat pe Calea Plevnei. Schimbarea se face de vineri
TPBI anunță: Traseul autobuzului de noapte N10 va fi deviat pe Calea Plevnei. Modificarea intervine de vineri noapte | Sursă foto: Metrou Ușor

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că autobuzul de noapte N10 va circula pe un traseu deviat în acest final de săptămână.

Traseul va fi modificat vineri, sâmbătă și duminică, pe Calea Plevnei.

Traseu deviat pentru autobuzul N10 în acest final de săptămână

Linia de autobuz de noapte cu indicatul N10 va circula pe un traseu deviat în acest weekend. Anunțul a fost făcut de TPBI.

Modificarea din nopțile de vineri, sâmbătă și duminică (3,4,și 5 februarie) a fost făcută pentru a permite montarea unui macarale pe Șoseaua Orhideelor (la intersecția cu Bd. Dinicu Golescu).

În această zonă vor fi instituite restricții de trafic, pe timp de noapte.

De asemenea, TPBI a informat și că la finalul zilelor de 3, 4 și 5 februarie, două linii de autobuz vor pleca mai devreme cu 10 minute, pentru a evita intrarea vehiculelor în zona restricționată.

Este vorba despre autobuzele liniilor: 123 și 282.

Care va fi traseul liniei de noapte

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a transmis și care va fi traseul pe care urmează să circule linia N10 în acest final de săptămână.

Astfel, autobuzele liniei N10 vor circula pe următoarea rută:

  • De la intersecția Șos. Orhideelor/ Calea Plevnei, prin Calea Plevnei,
  • Strada Mircea Vulcănescu,
  • Strada Pârcălabul Baldovin,
  • Strada Gării de Nord,
  • Piața Gării de Nord,

Apoi autobuzul va circula pe traseul său de bază.

Pe traseul modificat, vehiculele vor opri în următoarele stații: „Primăria Sector 6”, „Witing”, „Bulevardul Dinicu Golescu” și „Ministerul Transporturilor”.

Alte noutăți anunțate de TPBI

Linia de autobuz cu indicativul 163 va efectua opriri și în stația „Știrbei Vodă”, pe sensul de mers către „Piața Operei”. Modificarea sa întra în vigoare de marți, data de 7 februarie 2023.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a făcut această modificare la solicitarea călătorilor.

Prin această zonă circula și troleibuzele liniei 96 și autobuzele liniei 196.

Cookies