TPBI: Liniile 243,282 și N103 revin la traseele de bază, însă doar pe un sens de mers. Autobuzele vor circula din nou pe Strada Doamna Ghica din weekend

09 dec. 2022
502 Afișari
TPBI: Liniile 243,282 și N103 revin la traseele de bază, însă doar pe un sens de mers. Autobuzele vor circula din nou pe Strada Doamna Ghica din weekend
TPBI: Liniile 243,282 și N103 revin la traseele de bază, însă doar pe un sens de mers. Autobuzele vor circula din nou pe Strada Doamna Ghica din weekend | Sursă foto: Facebook-STB

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că autobuzele de pe liniile 243, 282 și N103 vor reveni la traseele lor de bază, însă doar pe un sens. Modificare intervine din acest weekend.

TPBI: Liniile 243,282 și N103 revin la traseele de bază, pe un sens

Autobuzele liniilor de zi 243, 282 și a liniei de noaptea N103, urmează să revină la traseele lor de bază,  pe sensul de mers către Bulevardul Lacul Tei.

Modificarea urmează să intre în vigoare începând de sâmbătă, 10 decembrie 2022. Astfel că, autobuzele menționate anterior vor circula din nou pe Strada Doamna Ghica din București.

Ca urmare a creării condițiilor de circulație a vehiculelor pe breteaua de legătură dintre Șoseaua Colentina și Strada Doamna Ghica, precum și pe sensul Strada Doamna Ghica – Bulevardul Lacul Tei, autobuzele vor circula pe Strada Doamna Ghica, pe sensul spre Bulevardul Lacul Tei, anunță TPBI.

Stația „Șoseaua Colentina” vă rămâne suspendată

TPBI a anunțat care sunt sensurile de mers ale autobuzelor 243, 282 și N103 ce vor funcționa conform traseelor de bază. Astfel că, se revine la traseele normale, după cum urmează:

  • Pe sensul către terminalul „CFR Constanța”,
  • Pe sensul către terminalul „Gara Basarab” ,
  • Pe sensul către terminalul „Piața Unirii”.

Cu toate astea, pe sensul opus autobuzele acestor linii vor continua să circule pe trasee deviate.

De asemenea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a informat că stația „Șoseaua Colentina”, aflată pe Strada Doamna Ghica, sensul către Bulevardul Lacul Tei, va rămâne suspendată.

Aceasta este suspendată pentru a permite executare lucrărilor le Pasajul Doamna Ghica în condiții de siguranță pentru pietoni.

Cookies