TPBI: Liniile 23 și 27 vor fi deviate sâmbătă și va fi introdusă o linie navetă. Se execută lucrări la calea de rulare a tramvaielor

07 iul. 2023
2692 afișări
TPBI: Liniile 23 și 27 vor fi deviate sâmbătă și va fi introdusă o linie navetă. Se execută lucrări la calea de rulare a tramvaielor
TPBI: Liniile 23 și 27 vor fi deviate sâmbătă și va fi introdusă o linie navetă. Se execută lucrări la calea de rulare a tramvaielor. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Două linii STB vor fi deviate sâmbătă, 8 iulie 2023, din cauza unor lucrări la calea de rulare a tramvaielor de la intersecția Bd. Octavian Goga/ Calea Vitan/ Calea Dudești.

Care sunt cele două linii STB deviate

Potrivit unui comunicat al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), liniile 23 și 27 vor fi deviate sâmbătă, 8 iulie 2023, până la ora 14:00.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus modificarea traseelor liniilor 23 și 27 în ziua de sâmbătă, 8 iulie 2023, de la începutul programului și până la ora 14.00, pentru a permite executarea unor lucrări la calea de rulare a tramvaielor de la intersecția Bd. Octavian Goga / Calea Vitan / Calea Dudești.” a transmis TPBI.

Liniile 23 și 27 vor funcționa pe următoarele trasee:

  •  Linia 23 va funcționa pe sensul spre „Faur Poarta 4”, pe traseul de bază între terminalul „Zețarilor” și intersecția Bd. Octavian Goga/ Calea Vitan. După aceea, va funcționa pe un traseu modificat pe Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Bd. Camil Petrescu, revenind apoi pe traseul actual. Sensul opus al liniei 23 nu va fi modificat.
  • Linia 27 va funcţiona, pe sensul spre „Chimopar”, pe traseul de bază ȋntre terminalul „Piaţa Unirii” și intersecția Bd. Octavian Goga / Calea Vitan, apoi pe un traseu modificat pe Calea Vitan, Şos. Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, revenind apoi pe traseul actual. Sensul opus nu va fi modificat.

Pentru a asigura transportul călătorilor în zona în care nu vor circula tramvaiele, TPBI va înființa linia navetă de autobuz 627, care va funcționa pe următorul traseu:

  • Staţia „Dristorului”, Bd. Camil Ressu, Calea Dudești, Str. Lucian Blaga, Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piaţa Sf. Vineri‟, cu ȋntoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, Calea Dudești, Şos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu, stația „Dristorului”.

Te-ar putea interesa și:

Cookies