TPBI: Autobuzele liniei 368 revin, începând de miercuri, la traseul de bază pe sensul către „Valea Oltului”

03 oct. 2023
1367 Afișari
TPBI: Autobuzele liniei 368 revin, începând de miercuri, la traseul de bază pe sensul către „Valea Oltului”
TPBI: Autobuzele liniei 368 revin la traseul de bază pe sensul către „Valea Oltului”. Sursa foto: Facebook/ TPBI

Începând de miercuri, 4 octombrie 2023, călătorii trebuie să știe că autobuzele liniei 368 revin la traseul de bază pe sensul spre capătul de linie „Valea Oltului”.

TPBI: Autobuzele liniei 368 revin la traseul de bază pe sensul către „Valea Oltului”

De miercuri, 4 octombrie, linia 368 revine la traseul de bază pe sensul către „Valea Oltului”, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) într-un comunicat.

Începând de miercuri, 4 octombrie 2023, autobuzele liniei 368 vor reveni pe traseul de bază pe sensul către capătul de linie „Valea Oltului”, ca urmare a finalizării lucrărilor la rețelele de alimentare cu apă și canalizare pe Str. Nicolae Golescu din Sectorul 1 al Capitalei.

Astfel, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) anunță că a decis ca autobuzele liniei 368 să circule, de la capătul de linie „Piața Romană”, pe Bd. General Gheorghe Magheru, rondul Piața Romană, Bd. General Gheorghe Magheru, Str. George Enescu, Str. Nicolae Golescu, Str. Episcopiei, Str. Știrbei Vodă, Str. Luterană, Str. General H. M. Berthelot, Str. General Constantin Budișteanu, Calea Griviței, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, apoi pe traseul actual. Călătorii trebuie să știe că nu vor exista modificări pentru celălalt sens.

Alte noutăți

Amintim că, începând cu data de 30 septembrie și până la data de 30 noiembrie, în toate zilele de sâmbătă și duminică, cinci linii de tramvai (1, 7, 10, 11 și 19) și o linie de autobuz (610) vor funcționa pe trasee modificate, iar linia 12 va fi suspendată. Motivul: trebuie să fie finalizate lucrările de regenerare urbană în zona Piața Eroii Revoluției (între Str. Mitropolit Dosoftei și Str. Șura Mare).

Linia de tramvai 12 va funcționa doar în zilele lucrătoare, fiind suspendată în weekend, transmite TPBI.

Mai multe informații, aici: Circulația tramvaielor, restricționată în Piața Eroii Revoluție în fiecare weekend, până în noiembrie. STB: Se fac lucrări între Str. Mitropolit Dosoftei și Str. Șura Mare

Cookies