TPBI anunță: Linia STB de autobuz 311 va circula pe șina de tramvai. De când intervine modificarea și în ce stații vor opri mașinile

27 oct. 2022
7191 afișări
TPBI anunță: Linia STB de autobuz 311 va circula pe șina de tramvai. De când intervine modificarea și în ce stații vor opri mașinile
TPBI anunță: Linia STB de autobuz 311 va circula pe șina de tramvai. De când intervine modificarea și în ce stații vor opri mașinile / Sursă foto: TPBI

Linia STB de autobuz 311 va circula pe șina de tramvai din acest weekend. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că măsura este una de fluidizare a circulației mijloacelor de transport public în comun.

Linia STB de autobuz 311 va circula pe șina de tramvai

După cum a informat TPBI, autobuzele liniei 311 vor circula pe șina de tramvai aflată pe Șoseaua Mihai Bravu.

Prin această modificare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov dorește că fluidizeze circulația mijloacelor de transport public de suprafață din București.

Asociația a anunțat, de asemenea, și de când începe această schimbare. Astfel că, modificarea intervine de sâmbătă, 29 octombrie 2022.

În ce stații se vor efectua opriri

TPBI a anunțat că autobuzele linie 311 vor circula după cum urmează:

Pe sensul spre capătul de linie „Piața Rosetti”

Pe Șoseaua Mihai Bravu, între Strada Dumitru Iorgulescu (ieșirea din Pasajul Muncii) și Piața Iancului, vehiculele vor circula pe linia de tramvai. Iată care sunt stațiile în care autobuzele vor efectua opriri:

  • „Vatra Luminoasă”,
  •  „Piața Iancului”.

De asemenea, stația „Maior Coravu„, care este amplasată la trotuar, va fi suspendată.

Pe sensul spre capătul de linie „Faur”

Pe Șoseaua Mihai Bravu, între Piața Iancului și stația de tramvai „Mieilor”, vehiculele vor circula pe linia de tramvai. Iată care sunt stațiile în care autobuzele vor efectua opriri:

  • „Vatra Luminoasă”,
  • „Mieilor”,
  • „Piața Iancului‟ (stație comună cu liniile 135 și N102, amplasată pe Bd. Pache Protopopescu, înainte de Piața Iancului).

De asemenea, stațiile „Piața Iancului” și „Vatra Luminoasă”, care sunt amplasate la trotuar, vor fi suspendate.

Cookies