TPBI anunță că linia 216 va circula pe un traseu deviat în weekend. Motivul: Se fac lucrări la sistemul de distribuție a gazelor de pe Strada Pogoanele

19 apr. 2024
821 afișări
TPBI anunță că linia 216 va circula pe un traseu deviat în weekend. Motivul: Se fac lucrări la sistemul de distribuție a gazelor de pe Strada Pogoanele
TPBI anunță că linia 216 va circula pe un traseu deviat în weekend. Motivul: Se fac lucrări la sistemul de distribuție a gazelor de pe Strada Pogoanele | Sursă foto: TPBI

Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) le transmite bucureștenilor că în acest final de săptămână linia de autobuz 216 va circula pe un traseu deviat. Decizia a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări.

Linia 216 circulă pe un traseu deviat în weekend

În acest weekend, urmează să fie realizate lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale de pe Strada Pogoanele din Sectorul 4. Având în vedere acest lucru, TPBI a luat decizia de a devia traseul unei linii de autobuz.

Mai precis, linia de autobuz afectată este cea cu indicativul 216. Iată anunțul publicat de TPBI:

Linia de autobuz 216 va funcționa pe un traseu modificat, ca urmare a executării unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale pe Strada Pogoanele.

Devierea acesteia va fi valabilă doar în intervalul: 20 aprilie 2024, începând cu ora 07:00 – 21 aprilie 2014, până la ora 21:00.

Pe unde vor circula autobuzele

Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a transmis și traseul pe care urmează să circule linia 216 în acest final de săptămână. Iată care este acestea:

Autobuzele vor circula între terminalele „Zețarilor” și „Piața Sudului”, pe următorul traseu:

  • Pe sensul de mers către „Piața Sudului” –  Str. Zețarilor, Str. Alexandru Anghel, Șos. Giurgiului, Str. Anghel Moldoveanu, Str. Tudor Gociu, Str. Acțiunii, întoarcere în Autobaza Giurgiului, Str. Acțiunii, Str. Tudor Gociu, Str. Anghel Moldoveanu, Șos. Giurgiului, Str. Luică, Bd. Constantin Brâncoveanu, Str. Sergent Nițu Vasile, Piața Sudului.

Întoarcerea se va face pe Șoseaua Olteniței.

  • Pe sensul de mers către „Zețarilor” –  Str. Sergent Nițu Vasile, Bd. Constantin Brâncoveanu, Str. Luică, Șos. Giurgiului, Str. Anghel Moldoveanu, Str. Tudor Gociu, Str. Acțiunii, întoarcere în Autobaza Giurgiului, Str. Acțiunii, Str. Tudor Gociu, Str. Anghel Moldoveanu, Șos. Giurgiului, Str. Alexandru Anghel, Str. Zețarilor, terminal „Zețarilor”.
Cookies