TPBI: 6 linii STB vor avea programul prelungit sâmbătă seară. Modificarea este adusă de meciul dintre FCSB – Universitatea Craiova

01 sept. 2023
2203 afișări
TPBI: 6 linii STB vor avea programul prelungit sâmbătă seară. Modificarea este adusă de meciul dintre FCSB – Universitatea Craiova
TPBI: 6 linii STB vor avea programul prelungit sâmbătă seară. Modificarea este adusă de meciul dintre FCSB – Universitatea Craiova. Sursa foto: Facebook/ TPBI

Meciul FCSB – Universitatea Craiova este programat sâmbătă seară, 2 septembrie 2023, pe stadionul Steaua, iar TPBI îi anunță pe suporteri că 6 linii STB vor avea programul prelungit.

6 linii STB vor avea programul prelungit sâmbătă seară

Meciul FCSB – Universitatea Craiova: TPBI prelungește sâmbătă orarul de circulație pentru șase linii de transport în comun, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) într-un comunicat.

Astfel, TPBI transmite că a dispus să prelungească programul de circulație pentru 6 linii de transport în comun, cu scopul de a asigura preluarea spectatorilor de la meciul Fotbal Club FCSB — Universitatea Craiova, programat sâmbătă seară, 02 septembrie 2023, de la ora 21:45, pe stadionul „Steaua”.

Cele 6 linii STB care vor avea programul prelungit sâmbătă seară:

  • liniile de tramvai 41 și 47;
  • linia de troleibuz 93;
  • liniile de autobuz 138, 232 și 385.

Astfel, liniile de tramvai 41 și 47, linia de troleibuz 93 și liniile de autobuz 138, 232 și 385 vor funcționa sâmbătă până la ora 00:30, transmite TPBI.

Modificări de trasee în acest weekend

În weekendul 2-3 septembrie, în Capitală vor avea loc „Campionatul Național de Drift” și „Ziua Limbii Române” din cadrul proiectului „Străzi Deschise – București”. Pentru aceste evenimente vor exista restricții de circulație pe mai multe artere din oraș, astfel că TPBI îi anunță pe călători că a dispus modificări pentru 5 linii STB.

Liniile de autobuz 136, 205, 385, 783 și N101 vor funcționa pe trasee modificate în acest weekend, pentru a permite desfășurarea a două evenimente cultural-sportive în zona centrală a Capitalei, a transmis Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Informații complete despre fiecare linie în parte, aici: TPBI: 5 linii STB, modificate în weekend pentru „Campionatul Național de Drift” și ”Străzi Deschise-București”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies