TPBI: 5 linii STB au programul prelungit, duminică, pentru meciul FCSB – FCU Craiova

10 nov. 2023
1288 Afișari
TPBI: 5 linii STB au programul prelungit, duminică, pentru meciul FCSB - FCU Craiova
TPBI: 5 linii STB au programul prelungit, duminică, pentru meciul FCSB - FCU Craiova. Sursa foto: Facebook/ TPBI

TPBI îi anunță pe călători că, duminică, 12 noiembrie, pe Arena Națională are loc meciul FCSB – FCU Craiova, iar 5 linii STB vor avea programul prelungit, astfel încât spectatorii să ajungă în siguranță acasă.

TPBI: Duminică, 5 linii STB au programul prelungit

Meciul FCSB – FCU Craiova: TPBI prelungește orarul de circulație pentru cinci linii de transport în comun la Arena Națională, anunță TPBI într-un comunicat.

Meciul FCSB – FCU 1948 Craiova este programat duminică, 12 noiembrie 2023, de la ora 21:00, pe stadionul Arena Națională.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) anunță că 5 linii STB vor avea programul prelungit, duminică, astfel încăt spectatorii să ajungă acasă, în siguranță, cu mijloacele de transport în comun:

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus prelungirea programului de circulație pentru cinci linii de transport în comun, în scopul de a asigura preluarea spectatorilor de la meciul FCSB – FCU 1948 Craiova, programat duminică, 12.11.2023, de la ora 21.00, pe stadionul „Arena Națională”.

Astfel, liniile de tramvai 40 și 55, linia de troleibuz 86 și liniile de autobuz 104 și 335 vor funcționa duminică, 12 noiembrie, până la ora 00:00.

Alte noutăți

Începând de marți, 7 noiembrie 2023, autobuzele liniei 223 opresc și în noua stație „Splaiul Unirii 500”. Noua stație este amplasată pe Splaiul Unirii, între stațiile „Pod Vitan Bârzești” și „Intrarea Serelor” și se află pe sensul spre capătul de linie „Cartier Rezidențial Splaiul Unirii”.

La solicitarea reprezentanților Școlii Gimnaziale „Just 4 Kids” și în urma avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea stației „Splaiul Unirii 550”, pe traseul liniei 223, transmite TPBI.

De vineri, 3 noiembrie 2023, autobuzele liniei 106 au revenit pe traseul de bază, ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare de pe Strada Apusului.

Autobuzele 106 circulă între terminalele „Cartier Roșu” și „Lujerului” pe următorul traseul: Cartier Roșu, Str. Piscul Crăsani, Str. Părăluțelor, Str. Mărgelelor, Str. Ghirlandei, Str. Apusului, Bd. Uverturii, Șos. Virtuții, Bd. Iuliu Maniu, Lujerului, cu întoarcere pe Bd. Iuliu Maniu, Str. Dezrobirii, Bd. Uverturii, Str. Apusului, Str. Ghirlandei, Str. Mărgelelor, Str. Părăluțelor, Str. Tufănelelor, Str. Cătinei, Str. Piscul Crăsani, Cartier Roșu.

Cookies