ȘTIRI

Toulouse Lautrec @ B’ESTFEST Summer Camp

Fara indoiala, Toulouse Lautrec este una dintre revelatiile anului, trupa care incet dar sigur, si-a facut loc in topurile iubitorilor de alternative, dezvoltand un sound original si manuind la fel de elegant versurile in limba romana, engleza, si uneori chiar franceza. Dupa succesul primelor piese, ”Te Spun” si ”Yesman” care au recorduri de vizualizari pe youtube, fiind totodata doua dintre cele mai fredonate piese ale momentului, cei trei membrii ai trupei, Apartman (chant & guitarre), Dizzy (basse & chant) si Greenman (batterie), se pregatesc intens de lansarea albumului de debut ce se va numi Heroes.

Scena Future Heroes este dedicata exclusiv tinerilor artisti romani!

Line-up Scena Future Heroes:

17:00 — Sonichouse

18:10 — Goodbye to Gravity

19:20 — Butterflies in my Stomach

20:30 — Toulouse Lautrec

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptul de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button