Tottenham incearca sa nu rateze si locul 3 in grupa, singura consolare ramasa

de:
07 dec. 2016
0 Afișari
Tottenham incearca sa nu rateze si locul 3 in grupa, singura consolare ramasa

Nu acelasi lucru se poate spune insa despre o alta echipa „cu pretentii”, Tottenham Hotspur, care nu a reusit sa adune decat 4 puncte in 5 meciuri disputate in Liga Campionilor. Acum, echipa care ocupa locul 5 in Premier League (la doar 7 puncte distanta de lider) ar putea rata chiar si locul 3, care asigura calificarea in UEFA Europa League.

Englezii se pot multumi insa cu faptul ca totul va depinde de ei, fara a-i afecta jocul rezultatelor. Tottenham Hotspur intalneste miercuri seara pe teren propriu pe TSKA Moscova, cealalta echipa din grupa care, cu 3 puncte, are sanse sa treaba pe locul 3 doar daca obtine o victorie (cota 6,75 la Unibet). Cel mai probabil pariu este insa cel pe „Tottenham nu pierde”, cota 1,12. TSKA Moscova nu a cunoscut succesul pana acum in actuala editie de Liga Campionilor, insa vine dupa o victorie categorica in campionat: 4 la 0 cu Ural. Se asteapta totusi un meci incins, in care sunt sanse mari ca ambele formatii sa marcheze (cota 1,88 la casa de pariuri online Unibet).

Interesant de urmarit este si meciul dintre Bayer Leverkusen si AS Monaco. Oaspetii nu au pierdut niciodata in fata nemtilor, in 5 meciuri directe (3 victorii si doua remize). Totusi, merita amintit modul in care a fost obtinut scorul de 1-1 din tur: gazdele au egalat prin polonezul Kamil Glik, in minutul 90+4. Desi are o evolutie slaba in Bundesliga, unde ocupa locul 9, Bayer Leverkusen este favorita miercuri seara: cota 1,82.

Meciul ar putea fi insa tratat cu precautie (scorul egal este acceptat de ambele parti, caci nu dezavantajeaza pe nimeni), iar un numar mare de goluri este putin probabil: cota 2,12 pentru sub 2,5 goluri in meci. De asemenea, se poate cauta o varianta de pariere care sa tina cont de o victorie a gazdelor la o diferenta de 1-2 goluri cel mult.

Cookies