Toti copiii Domnului / All God’s children

de:
17 oct. 2012
0 Afișari
Toti copiii Domnului / All God's children

Alina si sotul ei Peter, si-au pierdut fiul intr-un accident de masina. Au venit in Republica Moldova, locul unde s-a nascut Alina, in incercarea de a adopta un copil. Pavalas ii aminteste de fiul pierdut…aceeasi varsta.
Irina a fugit din Italia si s-a intors pentru a-si gasi copilul. Se intalneste cu prietena ei, Tatiana, si impreuna pleaca in Transnistria in cautarea lui Pavalas (Transnistria fiind parte a Republicii Moldova unde este cantonata Armata a-14-a.) Cele doua femei trec prin multe intamplari nefericite.

Din pacate, Bruno, proxenetul, o gaseste pe Irina; si este de datoria lui sa ii dea o lectie „curvei”. Bruno are o parere foarte buna despre el… in fond, el nu le trateaza asa cum o fac alti proxeneti. Ii ofera Irinei un ragaz de trei zile, pentru a-si vinde copilul si a-i da inapoi banii investiti in ea. Bruno ii da un ultimatum :Banii sau copilul, in caz contrar va vinde copilul pe piata neagra, loc unde are destule conexiuni.Irina este ingrozita. Ea incearca sa-l tina departe de copilul ei si in acelasi timp incearca sa gaseasca o solutie pentru Pavalas.Dar tragedia s-a intamplat. Irina moare in bratele fiului ei. A avut doar sapte zile la dispozitie pentru a repara totul si a-i dovedi fiului ei ca dragostea ei pentru el nu va muri niciodata. Nu a vrut sa il paraseasca….a fost fortata sa faca acest lucru. Dar acum totul este tardiv.Oare sunt toti, copiii Domnului?
Este oare povestea fictiune sau realitate?

Cu: Michael Ironside,Paolo Seganti,Vas Blackwood
Regia: Adrian Popovici
Scenariu: Valeriu Turcanu
 
 
Cookies