ȘTIRI

„Toţi cei cu CIP în buletin vor fi executaţi”, este mesajul transmis românilor de un călugăr

Preotul Cleopa Jurj a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani, graţie ideilor sale înverşunate împotriva cardurilor de sănătate, scrie Libertatea.ro. Mai exact, deoarece cuvântul „card” se citeşte „drac” de la coadă la cap, călugărul e ferm convins că invenţia este o „unealtă a diavolului” şi şi-a avertizat enoriaşii că nu trebuie să accepte aşa ceva. Mai mult, preotul Cleopa este îngrozit şi de preţurile din magazine care se termină cu 99, dar şi de băuturile pe bază de cofeină, care ar conţine… avortoni.

Acum, călugărul este şocat că autorităţile vor să implementeze noile buletine cu cip, care ar duce, susţine el, la pierderea sufletului. Mai mult, părintele Cleopa spune că toţi cei care le vor accepta vor pieri în 2032, când crede că va fi sfârşitul lumii.

“În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer… S-a născut un copil atunci, la Ierusalim, copilul diavolului. Are 15 ani acum, iar în 2029 va fi pus pe scaun şi va domni timp de 3 ani, până în 2032, când vor veni judecata şi sfârşitul lumii. Şi, cum va fi pus pe scaun antihristul, toţi cu steaua în frunte (cu cip în buletin) vor fi executaţi”, a declarat părintele Cleopa, care a adăugat că nu va accepta astfel de acte de identitate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button