Tot ce trebuie să știți despre Cupa Regelui la Fotbal. Cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din România începe vineri în Sectorul 5 (P)

09 sept. 2021
222 Afișari
Tot ce trebuie să știți despre Cupa Regelui la Fotbal. Cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din România începe vineri în Sectorul 5 (P)
Tot ce trebuie să știți despre Cupa Regelui la Fotbal. Cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din România începe vineri în Sectorul 5. Sursa foto: Unsplash

Vineri, 10 septembrie 2021, va începe Cupa Regelui la Fotbal, cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din România. Acesta va avea loc în Sectorul 5, în Complexul Sportiv Steaua București, și va ține până pe data de 12 septembrie inclusiv.

Vești bune pentru copiii pasionați de fotbal din București. În acest weekend va avea loc Cupa Regelui la Fotbal, cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din întreaga țară.

Asociația Club Sportiv Sportul București, sub Înaltul patronaj al Casei Regale a României și alături de de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, organizează această competiție, ce are ca scop încurajarea sportului în rândul celor mici, dar și cultivarea spiritului competitiv, potrivit postării Centrului Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” de pe Facebook.

Cupa Regelui la Fotbal are loc în acest weekend. Cine poate participa

La Cupa Regelui la Fotbal pot participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, atât băieți, cât și fete.

Prima ediție a acestei competiții a atras un număr impresionant de participanți – 1575 de sportivi organizați în 105 echipe. Deoarece vorbim despre multe echipe înscrise, evenimentul se va desfășura pe 7 mini terenuri de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Steaua București, pentru o organizare ca la carte.

Cupa Regelui la Fotbal se desfășoară pe parcursul a 3 zile: 10, 11, 12 septembrie 2021, în cadrul Complexului Sportiv Steaua București, și are ca scop încurajarea activității sportive în rândul acestora și dezvoltarea armonioasă prin sport. Totodată, deoarece este un sport extrem de îndrăgit și practicat de toată lumea, Asociația Club Sportiv Sportul București vede această competiție drept un prilej de afirmare pentru toți copiii ce vor participa, și poate chiar descoperirea unor talente.

Tot ce trebuie să știți despre Cupa Regelui la Fotbal. Cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din România începe vineri în Sectorul 5
Tot ce trebuie să știți despre Cupa Regelui la Fotbal. Cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din România începe vineri în Sectorul 5. Sursa foto: Facebook

Programul ediției din acest an a Cupei Regelui la Fotbal

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.
Programul competiției se va desfășura astfel:

  • Ziua 1: 10 septembrie 2021, 09:00-18:00
  • Ziua 2: 11 septembrie 2021, 09:00-12:00
  • Ziua 3: 12 septembrie 2021, 09:00-15:00

În cadrul competiției, toți copiii vor primii medalii și diplome, iar primele patru locuri din fiecare grupă vor fi premiate.
În ultima zi de competiție, pe 12 septembrie 2021, de la ora 12:00, pe Stadionul Central al Complexului Sportiv Steaua București va avea loc Festivitatea de premiere a evenimentului Cupa Regelui la Fotbal, ediția I.
În cadrul evenimentului vor participa oficialități din cadrul Casei Regale a României, reprezentanți ai Administrației publice centrale și locale, diplomați și oficiali guvernamentali, precum și personalități marcante din lumea sportului.

Cookies