Tot ce s-a zis de rău despre SAGA e minciună cu răutate, zic organizatorii festivalului, și ei oficial amărâți că Nicki Minaj s-a sucit. Bonus: Cică SAGA 2025 o să fie senzație😀

09 iul. 2024
14786 afișări
Tot ce s-a zis de rău despre SAGA e minciună cu răutate, zic organizatorii festivalului, și ei oficial amărâți că Nicki Minaj s-a sucit. Bonus: Cică SAGA 2025 o să fie senzație😀
Tot ce s-a zis de rău despre SAGA e minciună cu răutate, zic organizatorii festivalului. Cică Nicki Minaj i-a dezamăgit și pe ei. Promisiune bonus: SAGA 2025 cică o să fie sezație | Sursa foto: Facebook/SAGA Festival

În urma valului de nemulțumiri și acuzații făcute de cei care și-au pierdut timpul și banii la SAGA Festival, organizatorii au venit cu explicații. La cinci zile de când a început telenovela pe internet, reprezentanții SAGA au emis un comunicat de presă.

De la SAGA Festival de la Romaero, la așa-zisa saga minciunilor de pe net

Totul ar fi niște minciuni sfruntate, inventate de niște oameni răi, spun aceștia. Inclusiv mărturisirea DJ-ului Hardwell, făcută în fața a zeci de mii de oameni, cum că nu a primit niciun ban de la organizatori.

În urma unor acuzații nefondate și speculații privind anularea unor concerte, echipa SAGA precizează că toți artiștii au fost plătiți conform înțelegerilor contractuale, toate condițiile financiare au fost respectate, iar echipa organizatoare a depus toate eforturile pentru a asigura prezența artiștilor pe scena festivalului, se arată în comunicatul de presă emis astăzi.

Organizatorii nu au dat detalii despre faptul că artista Nicki Minaj, cap de afiș al festivalului, nu a mai venit la concert.

Reamintim că rapper-ița americană Nicki Minaj și-a anulat concertul cu doar trei ore înainte, invocând motive care au stârnit multă dezamăgire în rândul tuturor celor vizați și implicați.

Cântăreața de peste Ocean decisese cu doar trei ore înainte de momentul concertului că nu-i prea place la București. Le-a cerut scuze fanilor și a motivat că se teme de protestele din Capitală.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul echipei de securitate în acest moment pur și simplu nu este ceea ce cred că ar trebui să fac, a anunțat Nicki Minaj pe contul oficial de X (fost Twitter).

Știm că doar cine nu muncește nu greșește, iar din greșeli se-nvață

Dincolo de gafe și rateuri, directorul festivalului se arată a fi un om optimist, cu moralul sus. Le mulțumește celor 180.00 de spectatori care au cumpărat bilete și îi roagă să-i mai ierte o dată. Și promit că cei care au curaj să mai cumpere bilete și la anul se vor distra pe cinste.

„Din păcate, nu putem rezolva probleme specifice, care depășesc sfera noastră de control și înțelegere. Sperăm ca publicul SAGA […] să ne rămână alături și să înțeleagă că și noi suferim, exact ca ei, și noi suntem dezamăgiți și furioși, exact ca ei, pentru că noi toți suntem SAGA. Însă, în ciuda tuturor problemelor, am simțit și în acest an energie și entuziasm, iubire pentru festival și toleranță. […] Promitem că vom folosi lecțiile primite pentru a îmbunătăți SAGA, iar la anul va fi mai bine. SAGA a devenit o parte din București și povestea merge mai departe alături de voi”, a declarat Allan Hardenberg, CEO-ul festivalului.

Organizatorii promit banii înapoi pentru ziua în care Nicki Minaj nu și-a făcut apariția. Cei care nu au scanat biletul duminică vor primi toți banii dați pe bilet.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies