ȘTIRI

Tot ce-ai vrut să ştii despre vin, dar ţi-a fost frică să întrebi @incubator 107

Ateliere legate de degustari de vin se tot fac, chiar la incubator107 s-au facut vreo cinci. În ultimul an, am mixat vinul cu muzică și se pare că ne-a reușit. Acum, după ateliere în care am îmbinat teoria cu practica, încercăm ceva nou: vom organiza o dezbatere. Vom aduce mai mulţi invitaţi care vor răspunde întrebărilor publicului.

Ideea îi aparţine meşterului incubator107, Octav Borce şi i-a venit când, împreună cu ucenicii lui, Roxana si Petru au găsit un loc unde la întrebări simple legate de vin, apar răspunsuri uneori surprinzătoare: http://winefolly.com/tutorial/10-most-important-things-to-know-about-wine/ 

„Tot ce-ai vrut să ştii despre vin, dar ţi-a fost frică să întrebi” va fi un atelier interactiv unde, printre întrebări, vom degusta mai multe soiuri de vinuri recomandate de invitați.
Meşterul Octav Borce tot colindă prin crame şi încearcă diverse vinuri, apoi stă de vorbă cu somelieri şi oenologi şi învață. Încet, încet ajunge un „consumator educat” şi începe să-i înveţe şi pe alţii să deguste vin. De data aceasta va veni cu invitați din lumea vinului.
Participanţii sunt invitaţi să vină cu toate intrebarile legate de vin la ei și să le adreseze fără jenă, asa cum spune numele atelierului.
Atelierul se ține în mansarda din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Înscrierile se fac pe http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1174 . Pentru acest atelier incubator107 sugerează o donaţie de 30 de lei pentru fiecare întâlnire şi 20 lei pentru studenți și liceeni.

###
Despre incubator107
Asociația culturală Macaz este inițiatorul proiectului incubator107, pornit în mansarda unei case în aprilie 2011. Comunitatea incubator 107 Bucureşti este formată din profesioniști şi freelanceri care vor să transmită participanților cunoștințele și pasiunile lor prin intermediul unor ateliere zilnice care se desfășoară în mansarda din strada Traian nr 107. Proiectul de antreprenoriat social s-a extins în sistem de franciză în Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Oradea, Sibiu și Craiova care funcționează independent sub același nume și în același spirit.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button