Topul chilipirurilor la chirii: unde poţi sta cu 50 de euro pe lună, în Bucureşti

de:
16 iun. 2011
0 Afișari
Topul chilipirurilor la chirii: unde poţi sta cu 50 de euro pe lună, în Bucureşti

Locul 5. Cu 200 de euro poate fi închiriat un apartament de două camere în cartierul bucureştean Rahova. Locuinţa, de pe poziţia a cincea a clasamentului, se află la etajul 4/10, este finisată, are bucătăria complet utilată şi dormitorul mobilat.

Potrivit proprietarului apartamentului,  locuinţa se află în apropierea Pieţei Rahova şi este contorizată în totalitate.

Tot cu 200 de euro poate fi închiriat şi un apartament de trei camere din cartierul Drumul Taberei. Proprietatea nemobilată este totuşi contorizată.

Potrivit anunţului postat pe site-ul imobiliare.ro, bucătăria este mobilată şi utilată, iar locuinţa, de 58 mp, se află la etajul 7/10.

Locul 4. Cei care vor să închirieze un apartament de două camere la un preţ mic, pot opta pentru o locuinţă semidecomandată, situată pe locul patru în top. Apartamentul este mobilat, utilat, finisat, are dressing incapator şi bucătărie mare.

Această locuinţă, situată la 10 minute de staţia de metrou Păcii, se închiriază cu 199 de euro lunar, dacă se achită în avans contravaloarea a două luni de închiriere şi o garanţia de 100 de euro, sau cu 225 de euro pentru chiria pe o lună şi garanţia de 100 de euro.

Locul 3. Locul trei în top îi revine unei garsoniere care se închiriază cu 700 de lei lunar. Locuinţa, finisată şi mobilată, se află între Piaţa Unirii şi Piaţa Alba Iulia.

Imobilul în care se află proprietatea de închiriat are şi o curte interioară, potrivit anunţului postat de Coldwell Banker România pe site-ul imobiliare.ro.

Locul 2. Pe locul doi în topul celor mai ieftine chirii din Capitală se află o garsonieră semidecomandată, de 36mp, finisată, mobilată şi utilată complet. Locuinţa, din portofoliul agenţiei Rasig Imobiliare, costă 150 de euro şi este disponibilă imediat.

Garsoniera se află în zona Mihail Sebastian la intersecţie cu Calea Rahova.

O altă garsonieră, situată la demisol, într-o clădire construită în perioada interbelică, se închiriază tot cu 150 de euro lunar, potrivit anunţului postat de subsidiara locală a companiei Coldwell Banker pe site-ul imobiliare.ro.

Locuinţa are o suprafaţă utilă de 22 mp şi se află în zona Cotroceni.

Locul 1. Un tânăr, de 28 de ani, vine cu o ofertă bună pentru domnişoarele care se gândesc la avantaje pe termen mediu. El vrea să cumpere, în rate, direct de la dezvoltator, o garsonieră, pentru care va plăti 350 de euro pe lună. Cele care vor dori să locuiască împreună cu el în garsonieră pot plăti 50 de euro lunar pentru chirie sau pot împărţi cu acesta rata şi să devină copropietara locuinţei. Conform descrierii făcută de tânăr, garsoniera se află la capătul autobuzelor 313, 312, pe strada Turnu Măgurele, în apropierea unui hipermarket.

Cookies