Topul celor mai scumpe proprietăţi de vânzare din Capitală

de:
04 nov. 2011
2 Afișari
Topul celor mai scumpe proprietăţi de vânzare din Capitală

Conform portalului imobiliare.ro, citat de Fin.ro, locuinţele care se încadrează în top 5, în funcţie de cele mai mari preţuri de vânzare, au preţuri de minimum 5,5 milioane de euro. Ultima poziţie în top  îi revine unei vile din Dorobanţi, construită în 2002. Imobilul de 850 mp are opt camere, şase băi şi două balcoane.

Pe locul 4 în top se află o casă cu 20 de camere, situată în apropierea Grădinii Icoanei. Vila, complet restaurată, contruită în stil bizantin poate permite parcarea în curte a până la 15 maşini. Preţul de vânzare este de 6,7 milioane de euro.

Pe locul 3 se află o vilă din Dorobanţi, care se vinde cu 8 milioane de euro. Imobilul are o suprafaţă utilă de 1.980 mp şi a fost construit în 1940. Casa cu 20 de camere poate fi şi închiriată, cu 25.000 de euro lunar.

Pe poziţia a doua a topului se află o vilă din zona Romană- Lascăr Catargiu. Pentru imobilul în suprafaţă utilă de 2.0000 mp, proprietarul cere 8,5 milioane de euro.

Pe locul 1, la o distanţă mare faţă de celelalte proprietăţi, se află Palatul Știrbey din Buftea, care se vinde cu 20,5 milioane de euro. Însă, între timp, anunţul de pe primul loc din top a fost retras, iar reprezentanţii portalului nu îşi explică de ce a fost scos anunţul.

Cookies