Topul celor mai performante maşini de spălat vase

de:
15 dec. 2011
5 afișări
Topul celor mai performante maşini de spălat vase

Testele ICRT, preluate de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România în cadrul Campaniei “o9atitudine!”, au avut în vedere consumul de apă, silenţiozitatea, consumul de energie electrică şi calitatea spălării vaselor.

Locul 10 în topul celor mai performante maşini de spălat vase este ocupat de producătorul Balay cu modelul 3VS702BA. Poziţia a noua în clasament îi revine modelului SN26M882FF produs de Siemens. Pe locul opt se află maşina de spălat vase 3VS702IA din portofoliul companiei Balay. Compania Bosch se află pe locul şapte în topul celor mai performante maşini de spălat vase cu modelul SMS40M62EU. Poziţia a şasea în clasament le revine celor de la Neff, care au produs tipul S71T69X4EU.

Ultimul loc din top 5 le revine nemţilor de la Siemens cu sortimentul SN66M095EU. Pe poziţia a patra în clasamentul celor mai performante maşini de spălat se află tipul SMV69M40EU produs de compania germană, Bosch. Miele, unul dintre principalii jucători, de la nivel mondial, din sectorul electrocasnicelor, ocupă ultimul loc al podiumului cu modelul G 5780 SC Vi. Locul secund, în clasamentul celor mai bune maşini de spălat vase, le revine nemţilor de la Bosch, cu modelul SMS65M28FF.

Conform testelor ICRT, liderul în topul celor mai performante maşini de spălat vase este modelul SK 76M530 EU de la Siemens.

Cookies