Angajări în Bucureşti: până la 5.000 $ pe lună TOPUL OFERTELOR

de:
18 aug. 2011
0 Afișari
Angajări în Bucureşti: până la 5.000 $ pe lună TOPUL OFERTELOR

Locul 5. CBC România, care activează pe piata trainingului şi a consultanţei strategice în domeniul managementului companiei din România, caută o persoană pentru postul de trade marketing manager. Candidatul ideal are o experienţă minimă de doi ani în Trade Marketing Management în companii din industria bunurilor de larg consum (FMCG), este specialist în implementarea campaniilor de marketing şi promovarea produselor la locul vânzării. Angajatul va coordona o echipă de minim 30 de persoane şi va implementa standardele de merchantizare. Salariul oferit pentru acest post este de 1.200 de euro lunar. Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.

Locul 4. Programator software, plătit cu minimum 1.500 de euro lunar. O persoană cu experienţă de minimum cinci ani în domeniu poate câştiga peste 1.500 de euro lunar lucrând ca programator software. Remuneraţia viitorului angajat poate varia mult, în funcţie de cunoştinţe şi competitivitate.

Programatorul software se va ocupa de dezvoltarea de aplicaţii web care au la bază anumite tehnologii specifice acestui segment. Angajatul se va ocupa şi de întreţinerea şi dezvoltarea platformei proprii de dezvoltare a aplicaţiilor, dezvoltarea de aplicaţii sau module pe platforma ASP.NET şi integrări cu diverse platforme, în funcţie de cerinţele proiectelor. Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.

Peste 1.500 de euro oferă şi Alinda România, importator şi distribuitor de materii prime pentru industria alimentară. Compania caută un reprezentant vânzări pentru zona de nord-vest sau de sud a ţării, conform anunţului postat pe site-ul de recrutare ejobs.ro. Candidatul ideal, ce poate fi recrutat şi din Capitală, are, de preferat, experienţă în domeniu, abilităţi de comunicare şi negociere, este rezistent la stres, capabil să muncească în echipă şi prezintă disponibilitate pentru deplasările în afara oraşului sau a ţării. Pentru acest post puteţi aplica aici şi aici.

Programatorii PHP ”care vor să câştige bani serioşi”, conform anunţului, sunt invitaţi să aplice pentru unul din posturile disponibile pe acest segment. Dacă un Project Manager IT va avea un salariu cuprins între 2.500 şi 3.000 de dolari, programatorul PHP va beneficia de o remuneraţie lunară cuprinsă între 1.800 şi 4.000 de dolari. Pentru ambele poziţii, cerinţele sunt extrem de clare, iar posturile nu se adresează amatorilor, ci doar celor care au experienţă de mai bine de trei ani în acest domeniu. De asemenea, pentru ambele posturi se caută oameni serioşi, care vor să lucreze pe termen lung şi care se pot adapta la programul de lucru impus, de la ora 4 dimineaţa la ora 14.00, pentru a lucra în paralel cu companiile din portofoliu, situate în Statele Unite ale Americii.

Locul 3. Tinerii cu experienţă în domeniul IT pot câştiga până la 2.500 de euro lunar. Diamond Hotels caută un programator & web designer specialist SEO, care să se ocupe de programare HTML şi grafica site-urilor companiei. Candidatul ideal, ce va fi ales în baza portofoliului de lucrări realizate şi a unei probe practice, trebuie să ştie bine limba engleză, să fie original şi creativ, dar şi să cunoască bine şi foarte bine anumite programe şi limbaje de programare. Salariul oferit pentru acest post, la care pot aplica atât candidaţii din Capitală, cât şi cei din provincie sau din străinătate, poate ajunge până la 2.500 de euro lunar, în funcţie de experienţă şi competenţe. Găsiţi mai multe informaţii despre acest job aici.

Locul 2. Director general, plătit cu 3.000 de euro lunar. O companie din Bucureşti, care nu şi-a făcut publică identitatea, angajează o persoană care a ocupat, mai bine de cinci ani, o poziţie de conducere sau s-a ocupat de dezvoltarea altui agent economic. Candidatul ideal are studii superioare, permis de conducere categoria B, este capabil să planifice şi să organizeze activitatea, poate coordona şi controla echipa din subordine, îşi poate asuma responsabilitatea asupra a ceea ce face, este flexibil şi eficient în gândire.

De asemenea, aspirantul la această poziţie este orientat către atingerea rezultatelor aşteptate de conducerea companiei, este un bun negociator şi vânzător, cunoaşte mediul de afaceri românesc şi are cunoştinţe solide, atât teoretice, cât şi practice, în domeniul marketingului, segment pe care va activa ca director general. Puteţi aplica pentru acest job aici.

Locul 1 . Venituri lunare de până la 5.000 de dolari. Conform anunţurilor postate de operatorii studiourilor videochat, cei care vor să activeze în acest domeniu, în special persoanele de sex feminin, pot beneficia de o remuneraţie lunară care poate ajunge până la 5.000 de dolari. Veniturile angajaţilor sunt direct proporţionale cu ”performanţele” modelelor sau, mai exact, cu timpul petrecut de amatorii de amor online pe site-urile de profil. Salariul minim lunar oferit de şefii studiourilor videochat variază între 500 de dolari şi mai bine de 1.000 de euro, la care se adaugă comisionul aferent, acordat ”în funcţie de rezultate”.

Pentru a atrage noi angajaţi cu magnetul, unele firme de profil oferă bonusuri la angajare, ce pot ajunge şi până la 300 de euro. Alţi operatori folosesc ca paravan funcţii precum hostess online sau operator calculator, iar cei care nu cunosc acest artificiu, în realitate, aplică, pentru postul de model videochat. Pentru a evita o asemenea situaţie, înainte de a trimite CV-ul, persoanele atrase de salariul mare oferit de astfel de firme trebuie să citească cu mare atenţie conţinutul anunţului, care ar putea indica faptul că locul de muncă este oferit de un operator de studio videochat şi implică mai mult decât simpla conversaţie pe calculator.

Alexandru Ghişe, CEO-ul balaur.ro – portalul care centralizează ofertele a 34 de site-uri de recrutare-, avertizează că unele anunţuri sunt false. Acesta spune că în majoritatea ofertelor mincinoase, cu salarii foarte mari, se regăsesc frecvent expresii precum ”muncă de acasă”, ”căutăm colaboratori” sau hostess.

La polul opus al salariilor se află un post de asistent contabil, care pentru şase ore de muncă pe zi are o remuneraţie lunară de 500 de lei. Tot cu program de muncă redus, de patru ore şi jumătate pe zi, se angajează o menajeră. Femeile care vor să aplice la acest post locuiesc în Bucureşti, au vârsta cuprinsă între 30 şi 40 de ani, nu fumează, au experienţă de minimum doi ani ca menajeră într-o familie şi nu au săvârşit nicio infracţiune.

Firma Gama Construct Convest SRL caută un contabil junior. Candidatul la acest post trebuie să cunoască măcar teoretic domeniul contabilităţii, chiar dacă nu are şi experienţă pe acest segment. De asemenea, acesta trebuie să fie organizat, rezistent la stres, şi are capacitatea de a respecta termenele limită şi de a îndeplini sarcinile la timp. Salariul oferit iniţial pentru acest loc de muncă este de 700 de lei.

Ghişe apreciază că doar circa 12,5% dintre anunţurile de angajare postate pe site-urile de profil conţin informaţii despre salariu. Managerul general al portalului Balaur.ro este convins că există şi alte posturi bine plătite, în domenii variate, însă, spune că majoritatea companiilor mari de la nivel local nu oferă şi informaţii cu privire la pachetele salariale bugetate pentru noii angajaţi.

Datele centralizate de Balaur.ro arată că, la nivel local, Beeswaxeurope, Business Activ Consult, Nonstop Recruitment, Calco Services Ltd, Continental Automotive, Redline Group Plc, Continental Corporation Automotive Divisions, Oracle, Ic Resources Ltd, Emerson, Continental Corporation Automotive Group şi Microsoft au făcut cele mai multe recrutări de la începutul anului şi până acum.

Cookies