ARHIVA B365

Topul celor mai ieftine oferte last minute de 1 Mai şi Paşti în străinătate

10. Sejur de 1 Mai şi Paşti, în Bulgaria, cu 59 euro

Dacă v-aţi propus să achiziţionaţi un sejur de 1 Mai şi Paşti în Bulgaria, puteţi achiziţiona un pachet disponibil prin agenţia Dunărea Albastră, la preţul de 59 euro de persoană, în staţiunea Sunny Beach. Oferta last minute include 5 nopţi de cazare cu mic dejun, la hotelul de trei stele Europa, începând cu data de 1 Mai. În momentul publicării ofertei mai erau libere 8 locuri.

La cerere, pentru acest sejur se poate oferi demipensiune sau all inclusive.

Toate camerele hotelului au aer condiţionat, balcon cu vedere la mare, frigider, TV prin satelit şi baie privată cu duş. Clienţii hotelului au acces gratuit la piscina în aer liber şi la piscina pentru copii.

9. Minivacanţa de 1 Mai şi Paşti, în Bulgaria, cu 58 euro

Dacă vă doriţi să sărbătoriţi de Paşti în regim all inclusive puteţi achiziţiona oferta last minute din Balchik, disponibilă la preţul de 58 euro de persoană, prin Coral Tours. Preţul sejurului la hotelul Lotos, de trei stele, include 2 nopţi de cazare în regim all inclusive şi taxa de staţiune. Check in-ul pentru acest pachet se face pe 4 mai, iar la data publicării ofertei mai erau disponibile 5 locuri, în această unitate de cazare.

Hotel Lotos are 58 de camere duble, 2 studiouri şi 10 apartamente cu un dormitor. În aceeaşi unitate de cazare se află şi un lobby-bar, un restaurant, o sală de conferinţe, un salon de masaj, o sală de jocuri electronice, un salon de coafură şi parcare pentru clienţi. Camerele hotelului au şi pat suplimentar (canapea extensibilă), aer condiţionat, televizor, telefon, internet, baie cu duş şi balcon. Unitatea acceptă şi animale de companie.

La acelaşi preţ, de 58 euro de persoană, 123travel pune la dispoziţia clienţilor o ofertă mai avantajoasă. Pachetul turistic promovat de această agenţie cuprinde 3 nopţi, în regim all inclusive, în complexul Sunrise All Suites Resort, de trei stele, din staţiunea bulgară Obzor. Tariful pentru acest sejur include prânzul festiv de Paşti, acces gratuit la sala de fitness, umbrelă şi şezlong la piscină şi acces gratuit la parcarea hotelului.

Oferta last minute în complexul Sunrise All Suites Resort, de pe litoralul bulgăresc, este valabilă în perioada 30 aprilie – 6 mai inclusiv. Pentru fiecare noapte suplimentară se mai plătesc 19 euro de persoană. La data publicării ofertei mai erau 50 de locuri libere în această unitate de cazare.

O altă agenţie care promovează un sejur în minivacanţa de Paşti în Bulgaria, la preţul de 58 euro de persoană, este Adventure Travel. Oferta last minute este disponibilă în apart-hotelul Green Park, unitate clasificată la trei stele plus. Pachetul include 3 nopţi de cazare în studiouri, în regim all inclusive, în staţiunea bulgară Nisipurile de Aur. Check in-ul pentru acest pachet turistic se face pe 3 mai, iar transportul se asigură la cerere. Tariful de 58 euro de persoană include prânzul festiv de Paşti, cu programul artistic aferent, şi accesul gratuit la piscină, parcare şi Wi-Fi. În momentul publicării ofertei mai erau libere 8 locuri la această unitate de cazare.

Tot cu 58 euro puteţi achiziţiona, de la Estella Travel, un sejur de 1 Mai, în Balchik. Pachetul include 3 nopţi de cazare cu mic dejun în hotelul de patru stele Mistral. Oferta last minute nu include transportul, care se poate asigura la cerere şi taxa de staţiune, care se ridică la 6 euro pe sejur. Pentru această ofertă check in-ul se face pe 1 Mai, iar în momentul postării ofertei, unitatea de cazare mai avea 20 de locuri libere pentru acest pachet.

8. All inclusive în Bulgaria, de 1 Mai, cu 56 euro

Un sejur de 3 nopţi în staţiunea bulgară Nisipurile de Aur, în regim all inclusive, costă 56 euro de persoană, în perioada 30 aprilie – 8 mai. Oferta last minute, promovată de agenţia 123travel, este valabilă la hotelul Perla, unitate clasificată la trei stele. La data postării ofertei mai erau 50 de locuri libere în cadrul acestei unităţi hoteliere.

Tariful include taxa de staţiune, cazare în cameră dublă cu vedere la mare, aer condiţionat, baie, balcon, telefon, televizor, mini bar, servicii all inclusive, umbrele şi sezlonguri la piscină. Pentru fiecare noapte suplimentară se plătesc 19 euro de persoană.

Dacă vreţi să vă relaxaţi în ape termale, în minivacanţa de 1 Mai, puteţi opta pentru oferta last minute, promovată de agenţia Turistsal. Pachetul de 56 euro de persoană, la hotelul de trei stele Aqua din oraşul ungar Gyulai, include 2 nopţi de cazare cu demipensiune şi un bilet de intrare la băile Varfurdo, valabil pentru mai multe intrări pe zi. Data plecării este pe 2 mai, iar în momentul publicării ofertei mai erau disponibile 16 locuri. Preţul nu include taxa de staţiune în valoare de circa 6 lei, de persoană pe zi.

Copiii mai mici de 3 ani care dorm cu părinţii au gratuitate la cazare şi mic dejun. Demipensiunea pentru copiii mai mici de 3 ani costă 3 euro pe noapte pentru jumătate de porţie. Pentru copiii cu vârsta curpinsă între 3 şi 12 ani, părinţii trebuie să mai plătească încă 18 euro pe noapte. În cazul în care se solicită demipensiune pentru aceştia, cina este formată dintr-o jumătate de porţie. Părinţii care vin însoţiţi de copiii mai mari de 12 ani trebuie să plătească 21 euro pe noapte şi primesc pat suplimentar şi porţie înteagă în cazul în care servesc cina. Tarifele de 18 şi 21 euro pentru copii nu includ biletele pentru Băile Cetăţii. Cei care solicită cădiţă-pătuţ trebuie să plătească o taxă de 9 euro, care se achită numai o singură dată.

7. Sejur de Paşti pe Insula Thassos cu 53 euro

Dacă vreţi să vă petreceţi sărbătorile pascale pe Insula Thassos puteţi opta pentru un sejur de 3 nopţi cu mic dejun inclus la preţul de 53 euro de persoană. Oferta last minute este disponibilă prin agenţia Romtravel, în cadrul hotelului de trei stele Thalassies Nouveau, aflat la 20 de metri de plaja din Limenaria. Pentru demipensiune trebuie să mai plătiţi încă 10 euro de persoană pe zi. În momentul publicării ofertei mai erau disponibile 4 locuri pentru acest pachet turistic.

6. Excursie la Istanbul cu 52 euro 

Rom Travel Europabookings vine cu un pachet pentru cei care îndrăgesc cosmopolitul Istanbul. Prin această ofertă last minute, disponibilă la preţul de 52 euro de persoană, se asigură 2 nopţi de cazare cu mic dejun, la hotelul de patru stele Grand Ons din Istanbul. Plecarea pentru această excursie se face pe 2 mai, iar la cerere se poate asigura bilet de avion sau transport cu autocarul. La data publicării ofertei mai erau disponibile 10 locuri pentru acest pachet turistic.

5. Cum puteţi vizita Barcelona sau Budapesta cu 50 euro

Cei care sunt atraşi de frumoasa capitală a Cataloniei, pot profita de oferta pusă la dispoziţie de Rom Travel Europabookings pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşti. Un pachet turistic în Barcelona costă, prin această ofertă last minute, 50 de euro de persoană. Cele două nopţi de cazare sunt asigurate în hotelul de trei stele AS Porta de Barcelona, începând cu data de 2 mai. Transportul pentru această ofertă se asigură la cerere. În momentul postării ofertei mai erau disponibile 10 locuri.

Dacă vreţi să faceţi o vizită până în capitala Ungariei, puteţi alege una din ofertele last minute disponibile în cadrul agenţiei Estella Travel. Cele trei pachete turistice în Budapesta, valabile la preţul de 50 euro de persoană, sunt disponibile din data 26, 28 şi, respectiv, 30 aprilie. Toate pachetele asigură 3 nopţi de cazare la hotelul Tulip Inn Millennium, iar transportul este disponibil la cerere. În momentul postării ofertelor, unitatea de cazare mai avea 20 locuri disponibile pentru fiecare din cele trei pachete.

Tot cu 50 euro puteţi rezerva 4 nopţi de cazare în Kassandra, prima dintre cele trei peninsule ce formează regiunea Halkidiki. Plecarea către această destinaţie se face pe 2 mai, iar transportul nu este inclus. Cazarea pentru minivacanţa de Paşti, la 50 euro de persoană, se asigură în hotelul de trei stele Posidonio. La cerere se pot asigura mai multe nopţi de cazare. La data publicării ofertei mai erau disponibile 10 locuri pentru această ofertă last minute, disponibilă prin agenţia Rom Travel Europabookings.

4. Sejur de 5 nopţi, în Thassos sau Bulgaria, cu 49 euro

Estella Travel vine cu o ofertă last minute atractivă pentru clienţii care vor să îşi petreacă minivacanţa de 1 Mai şi Paşti în Thassos. Cu 49 de euro de persoană puteţi achiziţiona un sejur de 5 nopţi la Vila Ana, unitate clasificată la trei stele. Cazarea se face în camere duble, triple sau în apartamente pentru 4 persoane, iar preţul pachetului asigură accesul liber la piscina hotelului Ana Beach. Check in-ul pentru această ofertă se face pe 1 Mai, iar transportul se asigură la cerere. La data postării ofertei mai erau disponibile 20 de locuri la această unitate de cazare.

În preţul pachetului turistic nu este inclus suplimentul de 90 euro pe sejur, pentru camera single, tariful de 25 euro pentru petrecerea din prima zi de Paşti, costul transferului cu ferryboat-ul sau cei 5 euro pe zi de cameră, care se achită pentru aer condiţionat. Cei care vor să mănânce la hotel mai trebuie să plătească 4 euro pe zi pentru mic dejun şi 8 euro/zi, pentru cină sau prânz.

Tot cu 49 euro de persoană puteţi achiziţiona un pachet format din 5 nopţi de cazare cu mic dejun, în staţiunea bulgară Nisipurile de Aur, disponibil prin agenţia Dunărea Albastră, sau 3 nopţi de cazare cu demipensiune inclusă, în staţiunea Sunny Beach, pachet disponibil prin agenţia Romtravel. Cazarea pentru cele două oferte se asigură în două unităţi hoteliere de patru stele, Detelina şi, respectiv, Diamond. Check in-ul pentru aceste oferte se face pe 1 mai, respectiv, 3 mai. În momentul postării ofertelor, cele două hoteluri mai aveau disponibile 8 şi, respectiv, 4 locuri.

3. Sejur de 1 Mai şi Paşti, în Halkidiki, cu 45 euro

Agenţia Arrow International Travel vine cu o ofertă greu de refuzat de persoanele care au un buget redus pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşti. Un sejur de 5 nopţi în peninsula Kassandra, din regiunea Halkidiki, costă 45 de euro de persoană. Astfel, cu doar 9 euro de persoană, pe noapte, vă puteţi petrece, prin intermediul acestei oferte last minute, minivacanţa de 1 Mai şi de Paşti la hotelul Posidonio, clasificat la două stele. În momentul postării ofertei, unitatea de cazare mai avea 10 locuri disponibile.

2. Minivacanţa de Paşti cu 40 euro în Halkidiki

În peninsula Kassandra, din regiunea Halkidiki, minivacanţa de Paşti costă 40 de euro de persoană. Preţul ofertei last minute include 3 nopţi de cazare în apartamente cu baie proprie, în complexul Royal, clasificat la trei stele. Check in-ul pentru această ofertă pusă la dispoziţie de Rom Travel Europabookings se face pe 3 mai, iar în momentul postării ofertei mai erau disponibile 10 locuri în această unitate de cazare. La cerere se pot rezerva mai multe nopţi de cazare în cadrul complexului.

1. Ofertă all inclusive de 1 Mai în Bulgaria cu 38 euro

Dacă alegeţi Bulgaria ca destinaţie de 1 Mai aveţi la dispoziţie o ofertă all inclusive cu 38 euro de persoană, în staţiunea Nisipurile de Aur. Preţul pachetului oferit de Estella Travel, la un hotel de trei stele, include 2 nopţi de cazare în regim all inclusive, acces la piscină, umbrele şi şezlonguri la piscină. La data publicării ofertei mai erau disponibile 20 de locuri la această unitate de cazare.

Vezi aici: Top 10 oferte last minute la mare pentru mini-vacanţa de 1 Mai şi Paşti

               Top 10 oferte de minivacanță de 1 Mai şi Paşti la munte, last minute: de la 120, la 350 de lei


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button