ARHIVA B365

Topul chilipirurilor imobiliare: ce îţi poţi cumpăra cu 8.500 de euro FOTOGALERIE

Topul cuprinde cele mai ieftine locuinţe scoase la vânzare din cinci categorii distincte: garsoniere, apartamente cu două şi trei camere şi case.

10. Proprietarul unei case cu şase camere din cartierul Pantelimon cere 34.999 de euro pentru acest imobil, situat pe ultima poziţie a  topului.

Potrivit anunţului postat de Coldwell Banker România, casa bătrânească este ”perfectă pentru o renovare completă” sau poate fi demolată, iar pe terenul de 400 mp să fie construită o vilă sau o nouă casă.

9. Pe penultimul loc al topului, în funcţie de preţ, se află un apartament de trei camere, situat într-o vilă construită în anii ’40. Deşi locuinţa este situată pe Calea Moşilor, viitorii locatari trebuie să o renoveze.

Apartamentul, care se vinde cu 30.000 de euro, potrivit anunţului postat pe titirez.ro, are o suprafaţă de 87mp, spaţiu dublu de depozitare, două încăperi neamenajate la demisol şi are acces la o curte de 67 mp.

8. Un apartament cu trei camere, situat la mansarda unei vile de pe Bulevardul Ion Mihalache, se vinde cu 25.000 de euro.

Locuinţa are o suprafaţă de 39 mp, nu este racordată la utilităţi şi trebuie refăcută în totalitate. Potrivit proprietarului, cei care vor să facă mansarda vilei de la 0 vor putea racorda apartamentul la toate utilităţile, disponibile în curte.

Tot cu 25.000 de euro se vinde şi o casă din apropierea Parcului Carol. Locuinţa, situată în zona Bd. Cantemir – Bd. Mărăşeşti, are o suprafaţă de 50mp şi un teren de 48 mp.

În ciuda zonei ultracentrale, cei care vor să cumpere casa cu 25.000 de euro trebuie să rezerve un buget mare şi pentru renovare. Potrivit anunţului, postat pe portalul imobiliare.ro, locuinţa are două camere şi este racordată la reţelele de canalizare, apă, gaze şi curent.

7. Un apartament cu două camere, în zona Giurgiului, se vinde cu 22.000 de euro. Imobilul este racordat la reţeaua de gaze, are centrală termică şi se află pe strada Toporaşi.

Locuinţa, de 26 mp, la etajul 3/4 al unui bloc construit la începutul anilor ’70, este renovată şi amenajată modern, potrivit anunţului postat pe site-ul titirez.ro.

Un proprietar, care a transformat două garsoniere într-un apartament cu două camere, vinde locuinţa cu 22.000 de euro. Accesul din dormitor în living, baie sau bucătărie se face printr-un spaţiu comun.

Apartamentul, cu o suprafaţă utilă de 31 mp, este finisat şi se vinde mobilat, potrivit anunţului de vânzare.

Tot cu 22.000 de euro se vinde un apartament cu două camere din cartierul Pantelimon. Locuinţa nu are gaze, dar viitorul proprietar poate face racordarea direct de la ţeava de lângă uşă.

Locuinţa are o suprafaţă utilă de 27,5 mp, debara, boxă şi balcon.

6. Un apartament cu două camere, din zona Pieptănari, se vinde cu suma de 20.500 de euro. Proprietarii susţin că au ales să vândă locuinţa cu acest preţ, în ciuda îmbunătăţirilor, din cauza zonei, dar şi pentru că trebuie să achite un împrumut contractat la bancă.

Apartamentul, de 28,5 mp, situat pe poziţia a şasea în top, a fost renovat în 2008, are centrală termică, este contorizat şi complet finisat.

5. O casă, situată în apropierea capătului străzii Pucheni, din cartierul Rahova, se vinde cu 19.000 de euro. Potrivit anunţului, locuinţa, de pe locul patru în clasament, mai are nevoie de finisajele finale: gresie, parchet, faianţă. Casa nu este racordată la utilităţi şi nici la reţeaua de canalizare, nu are baie, ci are doar un puţ în curte.

Conform anunţului postat de subsidiara locala a companiei Coldwell Banker, la aproximativ 700-800 de metri de proprietate există căi de acces asfaltate, dar de la drumul asfaltat până la casă accesul se face doar pe un drum de pământ.

4. Cu 17.000 de euro, cei care vor un teren de 400 mp în Giuleşti, pot plăti această sumă pentru o casă demolabilă. Locuinţa are 45 mp, dar cei care se gândesc să cumpere casa trebuie să îşi rezerve bani şi pentru demolarea ei, dar şi pentru construirea alteia noi.

Imobilul de două camere, are o sobă tencuită cu lut, beci şi se află într-o stare avansată de degradare.

3. Cu 12.500 de euro, negociabil, se vinde, mobilată sau nemobilată, o garsonieră în Ferentari. Locuinţa este finisată cu gresie, faianţă, termopan, are uşă metalică, centrala termică de apartament şi contorizare individuală pentru toate utilităţile.

Garsoniera, de 16 mp, situată pe locul trei în clasament, se află la parterul unui bloc de patru etaje şi este disponibilă imediat.

2. O garsonieră din cartierul Baicului se vinde cu 8.700 de euro. Potrivit agenţiei imobiliare care intermediază această tranzacţie, preţul este atât de mic pentru că proprietarul vrea să vândă imobilul cât mai repede cu putinţă.

Locuinţa este racordată la utilităţi, se află la etajul 2/4 al unui bloc construit înainte de Revoluţie, are 15 mp, uşă metalică şi este finisată cu gresie, faianţă şi termopan.

1. Cea mai ieftină locuinţă, situată în cartierul Ferentari, se vinde şi cu 8.500 de euro. Potrivit proprietarului, preţul a fost redus de mai multe ori, de la mai bine de 10.000 de euro, ”din cauza pieţei”.

Potrivit anunţului de vânzare, postat pe magazinuldecase.ro, garsoniera, situată la etajul 1/4, a fost renovată parţial, anul trecut, are uşă metalică, gresie, faianţă şi este disponibilă imediat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button