ARHIVA B365

TOP modificari tuning auto in 2020

Una dintre cele mai obisnuite upgrade-uri pe care le vedem in ultima vreme si care totodata va ajuta autovehiculul este montarea unui sistem de evacuare sport .

Cea mai frecventa modificare ce se efectueaza impreuna cu schimbarea sistemului de evacuare, este inlocuirea admisiei standard OEM cu un sistem de admisie sport. Aceasta va ajuta la cresterea de putere dobandita de catre sistemul de evacuare. In concret aceste doua modificari sunt relativ complementare.


Pentru ca lista de modificari sa ajunga spre sfarsit, majoritatea opteaza pentru schimbarea jantelor OEM cu un set de jante aliaj . De cele mai multe ori aceasta modificare este lasata care sfarsit datorita costurilor. Fata de restul modificarilor aceasta este o modificare mai costisitoare, deoarece pe langa jantele de aliaj mai trebuiesc achizitionate si un set de 4 anvelope sport.

In randurile urmatoare ne-am propus sa raspundem la unele dintre cele mai frecvente intrebari care inconjoara lumea minunata a produselor de tuning. Pentru a va putea ajuta sa intelegeti adevaratele avantaje ale performantei va invitam sa cititi urmatoarele.

Ce este o evacuare sport si de ce ar trebui sa folosesti una?

In termeni cei mai simpli, un sistem de evacuare performant inlocuieste o parte sau mai multe elemente ale sistemul de evacuare original OEM al autoturismului dumneavostra. Acestea pot fi o conducta imbunatatita, un down-pipe, un tips evacuare din titan sau fibra carbon, etc.

La fel ca in majoritatea lucrurilor din viata, evacuarea originala a autoturismului dumneavostra a fost usor compromisa in momentul in care a fost montata in fabrica. Standardele guvernamentale si asteptarile clientilor cu privire la modul in care ar trebui sa fie autoturismele in ziua de astazi sunt din ce in ce mai stricte. In final cel mai probabil aceasta va fi proiectata pentru a favoriza mediul inconjurator, noxele, respectiv numarul de decibeli pe care aceasta ii emite in momentul in care este folosita la performante maxime.

Acesta va fi, de asemenea, proiectata pentru puterea originala a motorului fiecarui autoturism. Este probabil perfect adecvat pentru acel nivel de putere, dar odata ce incepeti sa efectuati modificarea autoturismului, aceasta din urma poate fi considerata o limitare. In cazul acesta amintim ca exista doua mari domenii criterii pentru producatorii de sisteme de evacuare sport – sunetul si performanta livrata de acestea.

Project 85 Automotive este importator direct in Romania pentru evacuari sport BRABUS, Techart, ABT, Armytrix, Quicksilver, Fabspeed, etc.

Va multumim pentru timpul accordat si va asteptam sa beneficiati de cele mai noi produse in shop-ul online Project 85 Automotive.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button