BAZAR

“Eu cred in Romania”, locul 1 in Top Show Radio Guerrilla

“Odata cu aparitia piesei “Eu cred in Romania”, Andrei Vikloth a dat nastere unui ghid de bune practici pentru mioritici, la care se adauga o scurta lectie de literatura romana prin inserarea versurilor din poezia <Ruga> a lui Corneliu Coposu, spune Bogdan Serban, realizator Top Show Radio Guerrilla.

Video Eu cred in Romania


Despre ViKloth

“A invatat putin din viata, dar spera sa-şi insuşeasca esentialul cat mai repede. A simtit fiorii muzicii ascultand anumite piese şi şi-a dat seama ca este o binecuvantare. S-a pus pe facut piese dintr-un egoism altruist. Daca la inceput timid şi rudimentar, cu timpul seriozitatea a crescut direct proportional cu pasiunea. Ambitia s-a este alimentata de rolul mesajelor, usurinta cu care muzica ajunge la ascultatori şi capacitatea ei de a alina, distra şi impinge la gandire. Privind in urma, simte ca a durat cinci ani sa invete alfabetul, iar acum poate sa se apuce de scris”.

Pe locul 2 in Top Show Radio Guerrilla se afla ELECTRIC BROTHER feat. JUNKYARD  cu <2.0.1.2.>  (primul loc saptamana trecuta), iar a treia pozitie este ocupata de TRENT REZNOR AND ATTICUS ROSS cu <Immigrant Song>.

Topul poate fi votat aici

Top Show Radio Guerrilla poate fi ascultat in fiecare sambata, de la ora 12 la 13.Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button