Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022 (P)

19 apr. 2022
28 Afișari
Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022 (P)
Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022

Las Vegas este destinația ideală de vacanță pentru pasionații de jocuri de noroc, însă „Orașul luminii” nu poate fi rezumat la cazinouri. Dacă ajungi acolo, ai parte de o experiență de neuitat, începând chiar cu hotelul în care te cazezi. În funcție de contul bancar, poți face „check in” la unele dintre cele mai luxoase stabilimente din lume, ale căror camere au dotări incredibile.

Iată un Top 5 hoteluri din Las Vegas în anul 2022, potrivit celor calificativelor acordate de cei care le-au călcat pragul:

5. WALDORF ASTORIA

Waldorf Astoria se află chiar în centrul fâșiei Las Vegas, foarte aproape de toate obiectivele îndrăgite de gambleri și de cei care merg în „Vegas” pentru a petrece. Este unul dintre puținele hoteluri care nu are un cazinou propriu. Cu toate acestea, a primit suficiente stele din partea vizitatorilor, pentru a intra în acest top select. În interior nu găsești păcănele sau mese de ruletă sau de Blackjack, însă luxul este la el acasă, în cele 400 de apartamente decorate feng-shui, distribuite pe 23 de etaje. Prețul unei camere poate ajunge la 250 de dolari pe noapte.

Evident, există și un centru spa din care nu îți vine să mai pleci, construit pe modelul unei oaze. Acolo, poți avea parte de un program de îngrijire care poartă denumirea de „Ceremonia Digitală a tăcerii”. Parcă nu mai este nevoie de alte comentarii…

4. THE VENETIAN

Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022
Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022 – THE VENETIAN

Este unul dintre cele mai faimoase hoteluri din Las Vegas, având o arhitectură care îl face să iasă în evidență dintre clădiri care fiecare în parte te lasă fără cuvinte. Elementele sale amintesc de Podul Rialto și de turnul Campanile din San Marco, iar atmosfera italiană este și mai încântătoare în interior, acolo unde sunt numerotate nu mai puțin de 4.000 de apartamente mobilate elegant, cu canapele din catifea purpurie închisă și blaturi strălucitoare din marmură. Nici nu este nevoie să mai spunem că toate băile sunt dotate cu căzi romane, în care te simți ca un „imperator”.

În incinta hotelului se află Grand Lux Café, un restaurant la care te poți duce chiar dacă ai pierdut aproape toți banii la cazinou. Pe de altă parte, la restaurantele Bouchon, Buddy V’s Ristorante și CUT poți merge numai dacă ai buzunarul plin. O cameră dublă în „The Venetian” costă 150 de dolari pe noapte.

3. COSMOPOLITAN

Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022
Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022 – COSMOPOLITAN

Este de top în ceea ce privește opulența, oferind o mare varietate de camere și apartamente care au ieșire spre terase private, unde noaptea poți admira Orașul luminilor în toată splendoarea sa. Poți alege să ai vedere spre „Las Vegas Strip” sau spre celebra fântână. De asemenea, toate camerele sunt decorate de cei mai buni designeri interiori, au băi mari cât o piscină, minibaruri și halate de baie care te fac să te simți ca în puf.

Complexul este foarte atractiv și pentru iubitorii de artă și spectacol. În „Cosmopolitan” este „The Chelsea” una dintre cele mai mari scene din tot Vegasul, unde sunt organizate spectacole ale superstarurilor planetei. O cameră costă aproximativ 150 de dolari pe noapte. Poate că acum ți se pare mult, dar această sumă va fi „mărunțiș” dacă vei câștiga la unul dintre sutele de sloturi sau la jocurile de masă din elegantul cazinou.

2. ARIA

Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022
Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022 – ARIA

ARIA Resort & Casino a câștigat distincția AAA Five Diamond, echivalentul unei cărți de vizită poleite în aur. Situat în vecinătatea lui Bellagio are camere de lux, echipate cu sisteme ultramoderne. Dacă te numeri printre oaspeți, ai acces și la cele 3 căzi cu hidromasaj și piscinele în aer liber disponibile la complex. De asemenea, poți vizita LIQUID Pool Lounge, care are un restaurant, bar și cabană privată de închiriat, cu tot cu DJ personal. Din acest hotel, ești conectat direct la viața de noapte care atrage milioane de turiști în fiecare an. Între două petreceri, te distrezi la cele mai tari păcănele cazinou. Prețul unei camere este, în medie, de 200 de dolari.

1. BELLAGIO

Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022
Top 5 hoteluri din Las Vegas în 2022 – BELLAGIO

A primit cele mai multe voturi pentru topul celor mai impresionante hoteluri din Las Vegas, o contribuție importantă având-o și faimoasa fântână Bellagio, care apare în mai toate filmele turnate în această locație. Încăperile luxoaselor apartamente sunt placate cu marmură, iar pentru cei care nu vor să se relaxeze într-o baie cu spumă mai există varianta unui centru spa de 6 stele … din 5. Apoi, răsfățul poate continua la unul dintre numeroasele restaurante în care gătesc „chefi Michelin”.

Tot pentru relaxare sunt perfecte și galeria de artă din incinta hotelului, sau grădinile botanice, deschise publicului larg. Să nu uităm că vorbim despre Las Vegas, iar cazinoul Bellagio este unul dintre cele mai populare. Acolo s-au bătut recorduri de jackpot la păcănele, iar dacă iei loc la una din zecile de mese de ruletă și de cărți te simți ca un star de cinema. Prețul unei camere este de aproximativ 200 de dolari pe noapte.

Cookies