Top 5 dealeri din București la care poți găsi mașini electrice (P)

30 sept. 2022
63 Afișari
Top 5 dealeri din București la care poți găsi mașini electrice (P)

Piața românească de mașini electrice în 2022 este una destul de variată. Aveți la dispoziție peste 30 de modele electrice, de la SUV-uri premium și supercaruri, până la hatchbackuri mici sau sedanuri de familie.

În 2021, în România au fost înmatriculate 6831 de mașini electrice, cu Dacia Spring lider absolut. Pentru a pune în perspectivă aceste date, ar trebui să știți că anul trecut s-au înmatriculat cu 13% mai multe mașini electrice decât în ultimii 10 ani în total, în România. Deci piața de mașini electrice începe să ia avânt și la noi în țară.

Așadar, odată ce te-ai decis că vrei să faci parte din acest trend ascendent de pe piața auto din România, mai rămâne întrebarea: “Ce mașină electrică îmi doresc?”

Aceasta poate fi cea mai grea decizie. Din fericire, există dealeri auto care te pot ajuta atât în privința alegerii modelului, cât și cu găsirea, verificarea și livrarea acestuia.

Merită să cumperi mașini electrice second-hand la ora actuală? Având în vedere că termenele de livrare din fabrică la mașinile noi se tot devansează din cauza crizei actuale, poți opta pentru achiziționarea unui model electric foarte puțin rulat, la un preț avantajos și după care nu este neovie să aștepți luni de zile.

Haideți să vedem de la ce dealeri de mașini electrice din București puteți face acest lucru.

Top Dealeri Mașini Electrice Noi sau Rulate din București și Ilfov

1. Țiriac Auto

Țiriac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România, parte a Țiriac Group. La acest dealer auto veți găsi un portofoliu vast de mărci de autoturisme, de la Mercedes-Benz la Jaguar, Land Rover, Ford sau Mitsubishi.

În funcție de buget, puteți opta pentru o mașină electrică rulată sau nouă. La categoria vehicule electrice noi, veți găsi în parcul auto Țiriac Auto – Mercedes-Benz EQE, EQA, EQC, EQV, iar la categoria rulate veți găsi în stoc la momentul de față o Skoda Octavia sau un EQS. La comandă mai sunt disponibile mai multe modele de BMW iX rulate sau Mini Cooper SE.

2. BCCH Auto Switzerland

BCCH Auto Switzerland este un dealer auto care oferă servicii premium de căutare, configurare și livrare autoturisme de lux în România. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești un model sau o motorizare anume care nu se află în parcul de autoturisme al BCCH Auto Switzerland din Calea Bucureștilor 289, Otopeni, puteți face o comandă în acest sens.

Specialiștii BCCH Auto Switzerland se ocupă cu găsirea, verificarea tehnică și a documentelor, precum și livrarea cu garanție a autoturismului dorit de dumneavostră, indiferent de marcă.

BCCH Auto Switzerland se numără printre dealerii auto din București la care vei găsi și mașini electrice noi sau rulate. În momentul de față, au în parcul auto un Lexus UX300E nou, cu 0 kilometri sau câteva modele electrice foarte puțin rulate, precum BMW iX xDrive40 cu 4,700 Km la bord, Cupra Born, cu 450 Km, sau Mercedes EQS rulat cu 5,000 Km.

Acestea pot fi achiziționate relativ repede, dar dacă vă doriți un alt model electric, îl puteți comanda aici. Ceea ce face din BCCH Auto Switzerland unul dintre dealerii de top auto noi si second hand din București este profesionalismul și dedicarea pe care o pun în găsirea modelelor și configurațiilor de autoturisme pe care le doriți, fie ele electrice, hibride sau pe combustie internă.

3. Plus-Auto Trade

Plus-Auto Trade este un dealer auto cu focus în principal pe comenzile de automobile noi și rulate din Germania. Oferă suport de consultanță în vederea achiziționării modelului dorit din parcuri auto din Germania, de la dealeri certificați și facilitează procesul de finanțare leasing de la companiile de finanțare leasing din România.

La Plus-Auto Trade pe stoc se află în momentul de față doar un model Porsche Taycan rulat, dar la comandă se pot aduce Tesla Model S Performance și Long Range, Volkswagen ID 6 sau BMW IX xDrive rulate.

4. Porsche București Nord

Porsche București Nord este un alt dealer de mașini electrice din zona București-Ilfov, cu sediul în Voluntari, pe Bulevardul Pipera, la care veți putea găsi modele electrice de la Volkswagen, Seat și Skoda. Mai mult de atât, puteți găsi și vehicule comerciale Volkswagen electrice.

În momentul de față, sunt disponibile Skoda ENYAQ iV 80, Volkswagen ID.4 Pro, sau e-Crafter 3.5 Furgo (autoutilitară electrică Volkswagen).

Precum și la ceilalți dealeri auto de modele electrice din București, puteți solicita un autovehicul anume, iar dealerul vă va contacta pentru mai multe detalii. Totuși, în cazul aducerii unei mașini rulate din străinătate, timpul de așteptare poate varia destul de mult..

5. Autoklass

Autoklass este unul dintre dealerii auto din București specializați în vânzarea de autoturisme Mercedes-Benz și vehicule utilitare ușoare. Principalele mărci pe care le veți găsi aici sunt Mercedes, Smart și Honda. În ceea ce privește mașinile electrice noi sau foarte puțin rulate, veți găsi Honda eAdvance, Mercedes-Benz EQS, Smart Forfour sau Mercedes-Benz EQA.

Autoklass are 8 sucursale în România, dintre care 3 în București și Ilfov. Mai mult de atât, pun la dispoziție și un proces de achiziție online destul de interesant.

Cookies