Top 5 Ceasuri de Damă Populare în 2021 (P)

Top 5 Ceasuri de Damă Populare în 2021 (P)
Top 5 Ceasuri de Damă Populare în 2021 (P)

De exemplu, dacă ești dornică să-ți accesorizezi ținuta, poţi opta pentru ceasuri fashion sau pentru ceasuri clasice, pentru modele sport sau elegante, în funcţie de preferinţele tale. Dacă îți dorești un nou accesoriu pentru outfit-urile tale poţi descoperi o multitudine de brand-uri şi de game de ceasuri pe Watchshop.ro

Iată top 5 ceasuri care sunt populare şi pe care le poţi integra foarte uşor în stilul tău vestimentar:

  • Ceasul Chanel Premiere

O să te poţi bucura întotdeauna de ceasurile unui brand iconic, precum Chanel. Acesta se află cu un motiv bine întemeiat în top ceasuri de damă 2021. El este un model clasic, cu lanţ şi cu împletitura clasică din piele. Cadranul simplu negru şi modelul său este întotdeauna iubit de către orice persoană care preferă să găsească linii simple în design. Este un ceas care are o frumuseţe de neegalat şi care o să poată să fie purtat peste ani cu aceeaşi bucurie. 

Dacă vrei să încerci un alt brand elegant, poţi să descoperi ceasurile Tissot. Cumpără Tissot Tradition şi vei avea parte de un ceas clasic elegant, analog, cu mecanism elveţian, de calitate superioară. Atât cureaua, cât şi carcasa sunt din oţel inoxidabil şi sunt perfecte pentru a fi purtate zilnic. Vei descoperi multe ceasuri pentru femei frumoase pe site-ul WatchShop.ro. 

  • Ceasul negru Girard -Perregaux 1966 Infinity este o alegere foarte bună pentru un ceas deosebit

Acest ceas superb are 60 de diamante şi onix drept bază a ecranului. Un ceas negru poate să fie asortat cu o multitudine de outfit-uri, însă este perfect pentru o seară elegantă. Poţi descoperi bucuria de a purta un asemenea ceas alături de o rochie neagră simplă sau de un costum elegant. 

Dacă preferi să porţi un ceas clasic elveţian, poţi alege şi modelul simplu de la Longines, denumit Grande Classique. Materialul geamului este safir cristal, iar ecranul are o culoare albastru închis, precum cerul înstelat. Vei descoperi ceasurile originale Longines pe WatchShop.ro. 

  • Ceasul Guess Aurora

Ceasul Aurora Guess este un ceas elegant şi glamour. El este auriu şi are o cataramă tip bijuterie. Este perfect pentru orice ieşire în oraş sau pentru a pune în valoare stilul tău unic şi delicat. Are cifrele romane şi te va ajuta să ieşi în evidenţă de oricâte ori îl porţi. 

  • Bulgari Serpenti Spiga

Un asemenea model de ceas este cu adevărat spectaculos. El imită forma unui şarpe, de unde şi denumirea sa. Are elemente preţioase, precum aurul de 18k şi diamantele. O să te bucuri de o adevărată atenţie îndreptată către tine atunci când porţi acest ceas. Un ceas cu un aspect clasic şi care iese oricând în evidenţă. 

  • Ceasul Fossil Jacqueline este clasic şi frumos şi cu un preţ accesibil

Poţi să te bucuri de ceasul Fossil Jacqueline cu geam cristal mineral şi cu o carcasă frumoasă din oţel inoxidabil. O să îl poţi purta alături de alte bijuterii frumoase sau simplu. 

Un alt ceas de calitate, care este popular în 2021, este ceasul Casio Sport. Un asemenea ceas este perfect pentru outfit-ul zilnic de alergare sau pentru momentele în care vrei să te simţi lejer.

Alege să porţi ceasul perfect pentru tine în 2021 și descoperă gama largă de modele găsite pe WatchShop.ro. 

sursa foto: https://images.unsplash.com/photo-1579878170103-58224a4275cc?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=1014&q=80