TOP 4 greșeli pe care le faci când îți alcătuiești outfiturile de iarnă (P)

18 ian. 2022
33 Afișari
TOP 4 greșeli pe care le faci când îți alcătuiești outfiturile de iarnă (P)
TOP 4 greșeli pe care le faci când îți alcătuiești outfiturile de iarnă

Ținutele de iarnă pot fi mai greu de alcătuit având în vedere că acestea trebuie să ofere confort, siguranță dar și un aspect plăcut, stilizat. Trebuie să fii atentă la materialele pe care le alegi, la modul în care le combini, la numărul de articole vestimentare pe care le folosești pentru un singur outfit dar și la culorile de sezon, toate acestea în maniera în care să nu creeze disconfort și să-ți ofere căldura necesară. Ei bine, sunt anumite greșeli pe care trebuie să le eviți pe parcursul iernii dacă vrei să transmiți bun gust și rafinament prin intermediul ținutelor tale.

Iată care sunt aspectele pe care trebuie să le iei în considerare pentru a nu face greșeli critice când îți creezi ținutele de stradă, pentru birou, ieșit în oraș sau oricare altă activitate

1. Nu investești în haine care îți țin de cald

Oricât de bine ar arăta, evită să porți haine din materiale subțiri, de vară pe timpul iernii. Acestea sunt total nepotrivite, nu vor transmite foarte mult bun gust, iar pe lângă acest lucru ai o varietate de modele specifice sezonului rece la dispoziție pe care le poți pune în valoare. Adaptează-te particularităților fiecărui anotimp și realizeaza-ti ținutele în funcție de vreme și ceea ce îți inspiră aceasta. Poți crea outfituri care sunt în trend dar care să-ți ofere și confortul necesar.

2. Alegi paltonul greșit

Un palton din lână, de calitate este o necesitate pe parcursul iernii. Haina ta subțire, s-ar putea să nu-ți fie de mare ajutor și în plus nu vei fi în ton cu anotimpul și implicit temperaturile scăzute. Paltonul trebuie ales astfel încât să-ți completeze cu stil ținuta, dar și să-ți țină de cald. Având în vedere că poate fi purtat timp îndelungat, investiția este una care se merită, cu siguranță. Dacă nu dispui de o gamă foarte largă de paltoane, alege unul într-o culoare neutră, pe care îl vei putea asorta cu ușurință.

3. Nu porți dresuri cu fuste și rochii

Nu ar trebui să eviți fustele și rochiile pe timpul iernii din cauza temperaturilor scăzute. Acestea pot fi purtate cu jambiere, colanți sau ciorapi lungi căptușiți cu lână care îți pot oferi căldura necesară. Astfel vei putea să profiți în totalitate de noile colecții care îți atrag atenția și să-ți pui feminitatea în evidență fără să te gândești că ar fi nepotrivite din cauza frigului.

4. Nu acorzi atenție încălțămintei de iarnă

Pe lângă alegerea paltonului, trebuie să acorzi o atenție deosebită și încălțămintei pe care o vei purta pe parcursul iernii. Cea de slabă calitate, aleasă greșit va permite zăpezii să pătrundă în interior și prin urmare să provoace probleme serioase de sănătate. Dacă obișnuiești să alergi în aer liber, atunci ai nevoie de o pereche de încălțăminte care îți va oferi suportul și protecția necesare și va împiedica alunecările pe gheață.

Dacă ai nevoie de o pereche de cizme pentru ținutele casual, zilnice atunci fii atentă ca aceasta să fie îmblănite, confortabile, cu talpă groasă astfel încât să nu-ți creeze niciun fel de problemă atunci când le porți. Poți opta pentru o pereche de ghete de iarnă de la Reverse, având în vedere că aici vei găsi o varietate de modele în trend, ideale pentru sezonul rece.

În concluzie, când vine vorba de alegerea ținutelor pentru iarnă e nevoie să ai în vedere atât modul în care reușești să le stilizezi, cât și confortul pe care acestea ți-l oferă. Trebuie să investești în materiale de calitate și să găsești acele articole în care să te simți și să arăți bine.

Sursa foto: pexels.com

Cookies