Top 10 oferte last minute la mare pentru mini-vacanţa de 1 Mai şi Paşti

de:
21 apr. 2013
0 afișări
Top 10 oferte last minute la mare pentru mini-vacanţa de 1 Mai şi Paşti

10. Mini-vacanţa de Paşti la Costineşti cu 301 lei

Bucureştenii care vor să îşi petreacă mini-vacanţa de 1 Mai la mare pot achiziţiona un pachet compus din 5 nopţi de cazare în Costineşti, oferit de Best Tourism. Oferta last minute, disponibilă la preţul de 301 lei de persoană este valabilă la Hotel Forum, clasificat la două stele. Preţul include mic-dejun, iar cazarea începe de pe 1 Mai.  

Hotelul dispune de 130 camere duble, patru apartamente, baie proprie, TV, mini-bar, parcare, restaurant, 2 baruri, terasă cu specific românesc, terasă cu specific pescăresc, sală de conferinţe de 50 de locuri, salon de cosmetică, frizerie, berărie, sală de jocuri mecanice, sală de internet, saună, masaj, reflexoterapie şi seif. 

9. Mini-vacanţa de 1 Mai în Mamaia la 299 lei

Dacă vă doriţi să vă petreceţi prima zi a noului sezon estival sau sărbătorile pascale în staţiunea Mamaia puteţi opta pentru oferta disponibilă la hotelul Florida, de trei stele. Cu 299 lei puteţi achiziţiona un pachet compus din 2 nopţi de cazare pentru 2 persoane în cameră dublă, în perioada 1 – 10 mai. Oferta, disponibilă pe un site de reduceri până pe 22 aprilie la ora 23.59.59, include şi o reducere de 10% valabilă la restaurantul hotelului situat pe malul Lacului Siutghiol. Cei care vor să se cazeze la apartament trebuie să mai achite 100 lei/noapte la recepţia hotelului.

Dacă doriţi să vă prelungiţi mini-vacanţa şi să petreceţi mai multe nopţi la hotelul Florida din Mamaia puteţi cumpăra mai multe vouchere, utilizabile în perioada 1 – 10 mai.

Hotelul dispune de 57 de camere duble cu pat matrimonial şi 24 camere duble twin (cu 2 paturi) şi 6 apartamente. Camerele sunt dotate cu balcon, grup sanitar cu cădiţă de duş, TV, frigider/minibar, seif, aer condiţionat, telefon, încălzire centrală şi internet.

8. Last minute de 1 Mai în Jupiter cu 287 lei

O altă destinaţie pentru petrecerea mini-vacanţei de 1 Mai cu oferte ieftine este staţiunea Jupiter. La Hotelul Delta, clasificat la trei stele, un sejur de 5 nopţi, fără masă, costă 287 lei de persoană, prin Best Tourism. Cazarea pentru această ofertă last minute se face pe 1 Mai.

Hotelul Delta, situat la 50 metri de plajă, are piano bar, restaurant, pizzerie, terasă, parc de distracţii Baby Land pentru copii, plajă privată, echipamente de agrement nautic, săli de conferinţă şi internet cafe. Unitatea de cazare are 190 de camere cu pat dublu, 135 camere cu două paturi şi 5 apartamente. Camerele au balcoane, frigo-bar, aer condiţionat reglabil individual, televiziune prin cablu şi telefon.

7. Vacanţa de Paşti în Eforie Nord, la 275 lei

Pachetul de 275 lei în Eforie Nord include 5 nopţi de cazare, cu mic dejun şi taxă hotelieră inclusă. Oferta last minute de Paşti este disponibilă prin agenţia Estella Travel la hotelul de patru stele Mirage MedSpa, începând cu data de 1 mai. Unitatea de cazarea oferă şi un bonus, pe sejur, oaspeţilor săi, constând într-un meniu de prânz sau cină. Astfel, în ziua de Paşti, turiştii pot alege prânzul tradiţional în contul mesei gratuite incluse în pachet.

Dacă vă atrage această ofertă trebuie să vă grăbiţi pentru că, în momentul publicării anunţului, unitatea hotelieră mai avea disponibile doar 20 de locuri pentru perioada sărbătorilor pascale.

Oaspeţii mai au acces gratuit la noul MedSPA, zona Aqua Mirage – piscină, cascade cervicale, jacuzzi, saună finlandeză, baie de aburi, fântână de gheaţă, fitness – pe baza unei rezervari efectuate la Recepţia MedSpa, în funcţie de disponibilitate. Totodată, turiştii mai primesc un discount de 20% la terapiile Mirage MedSPA.

În perioada 25 aprilie – 31 mai, la aceeaşi unitate hotelieră se pot face rezervări la preţul de 55 lei de persoană pe noapte.

6. Patru nopţi de cazare în Eforie Nord cu 220 lei

La 500 metri de mare, în sudul staţiunii Eforie Nord, se află complexul hotelier de trei stele Dunărea. La această unitate de cazare puteţi achiziţiona de la Pangea Travel o ofertă last minute care vă asigură patru nopţi de cazare cu mic-dejun la preţul de 220 lei/persoană. Pentru 5 nopţi de cazare în aceeaşi perioadă se plăteşte suma de 250 lei de persoană. Cazarea se face în camere duble standard twin sau matrimoniale, în data de 1 Mai. Tarifele nu includ taxa hotelieră care se achită la recepţia unităţii.

Copiii mai mici de 7 ani au cazarea gratuită cu mic dejun fără pat suplimentar. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani se achită 40% din tariful de cazare cu mic dejun al unui adult şi se acordă pat suplimentar, iar pentru adolescenţii mai mari de 12 ani, dar care au mai puţin de 18 ani, se plăteşte 70% din tariful de cazare cu mic dejun al unui adult şi se acordă pat suplimentar.

În noaptea de Înviere se asigură gratuit transferul dus – întors la Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol. În ziua de Paşti, copiii vor primi din partea Iepuraşului mici cadouri. Turiştii au acces gratuit la toate locurile de joacă pentru copii, la piscina şi plaja complexului.

Hotelul are 303 camere cu balcon sau terasă, baie proprie, încălzirea pe bază de panouri solare, TV plasmă, telefon, cablu, aer condiţionat şi minibar. Unitatea de cazare mai are şi restaurant cu terasă, piscină pentru adulţi, piscină pentru copii, bar terasă la piscină, mini club cu animaţie pentru copii, centru conferinţă şi parcare.

5. Trei nopţi de 1 Mai în Mamaia cu 216 lei

O altă ofertă last minute din această perioadă este valabilă la hotelul Perla, de trei stele, situat în partea sudică a staţiunii Mamaia, la circa 50 metri de plajă. Cu 216 lei de persoană se poate achiziţiona, de la agenţia Dunărea albastră, un pachet format din 3 nopţi de cazare cu mic dejun. Oferta este valabilă din data de 30 aprilie, dar, la cerere, se poate face check in-ul începând din data de 3 mai. Dacă vreţi să profitaţi de această ofertă last minute trebuie să vă grăbiţi pentru rezervări, dat fiind faptul că, în momentul publicării anunţului, hotelul mai avea disponibile 8 locuri.

Hotelul Perla are 159 camere duble, 11 camere single, 11 camere triple, 32 apartamente, toate dotate cu televizor şi cablu TV, telefon, minibar, aer condiţionat, baie cu duş, două restaurante, două baruri, piscină, frizerie, coafor, cosmetica, masaj, sală de fitness şi aerobic, sală de conferinţe cu 170 locuri, seif, jocuri de divertisment pentru adulţi (şah, table, remmy), schimb valutar, internet wireless în lobby şi parcare auto – gratuită în limita locurilor disponibile.

4. 192 lei pentru două nopţi de 1 Mai în Mamaia

Cei care vor să îşi petreacă 2 nopţi în Mamaia, la începutul sezonului estival, pot achiziţiona pachetul pus la dispoziţie de Hotelul Flora din Mamaia. Unitatea hotelieră de trei stele asigură, pe lângă cele 2 nopţi de cazare, şi mic dejun pentru turiştii care cumpără acest pachet. Oferta last minute este valabilă, prin agenţia Nefertiti Travel, la preţul de 192 lei pentru un loc în cameră dublă standard plus, iar tariful se aplică în perioada 30 aprilie – 6 mai. La cerere se poate asigura şi un sejur mai mare de 2 nopţi. În momentul publicării anunţului, hotelul mai avea 30 de locuri disponibile pentru acest pachet turistic.

La acelaşi hotel mai este disponibilă o altă ofertă last minute, în valoare de 214 lei pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun. Oferta este valabilă prin agenţia Estella Travel, iar intrarea în hotel se face de la 1 Mai. Pentru acest pachet, în momentul postării anunţului, mai erau disponibile 20 de locuri.

3. Două nopţi de 1 Mai, în Mamaia, cu 160 lei

Dacă doriţi să petreceţi 1 Mai la Mamaia, puteţi achiziţiona o ofertă last minute disponibilă la hotelul de trei stele Mercur Minerva din Mamaia. Pachetul de 160 de lei de persoană, disponibil prin agenţia Pangea Travel, include 2 nopţi de cazare cu mic dejun. Check in-ul la această unitate de cazare se face pe 30 aprilie. 

Tot în această perioadă, în cadrul aceleiaşi unităţi hoteliere mai pot fi achiziţionate pachete turistice formate din: 2 nopţi de cazare cu demipensiune (270 lei/persoană), 2 nopţi de cazare cu all inclusive (345 lei/persoană), 3 nopţi de cazare cu mic dejun (220 lei/persoană), trei nopţi de cazare cu demipensiune (400 lei/persoană), 3 nopţi de cazare cu all inclusive (520 lei/persoană), 4 nopţi cu mic dejun (280 lei/persoană), 4 nopţi de cazare cu demipensiune (530 lei/persoană), 4 nopţi de cazare cu all inclusive (695 lei/persoană). 

2. Mini-vacanţa de 1 Mai în Mamaia cu 139 lei

La hotelul Picadilly din Mamaia, unitate clasificată la 2 stele, pachetul pentru mini-vacanţa de 1 Mai include 2 nopţi de cazare la preţul de 139 lei de persoană. Tariful este valabil prin Nefertiti Travel pentru sejururi în perioada 28 aprilie – 6 mai. La cerere se pot rezerva şi sejururi mai mari de 2 nopţi. În momentul publicării ofertei last minute mai erau disponibile 28 de locuri în această unitate de cazare, potrivit anunţului postat pe un site de profil.

1. Mini-vacanţa de 1 Mai şi Paşti la Eforie Sud cu 120 lei

Cu un voucher de 15 lei, puteţi beneficia de un preţ începând de la 120 lei de persoană pentru 6 nopţi de cazare la Hotel Crişana, din Eforie Sud, situat la 50 m de plajă. Cuponul de reducere este valabil în intervalul 27 aprilie – 10 mai. Prin intermediul voucher-ului puteţi avea parte de 6 nopţi de cazare şi o masa principală pe zi în primele patru zile de cazare, la preţul de 168 lei de persoană. Cei care vor ca, pe lângă cele 6 nopţi de cazare, să beneficieze de mic-dejun în primele 4 zile trebuie să plătească 140 lei de persoană. Dacă nu doriţi să beneficiaţi de nicio masă din partea hotelului, ci doar de cele 6 nopţi de cazare, veţi mai plăti la recepţie doar 120 lei. Tarifele sunt valabile pentru un loc în cameră dublă. Copiii sub 10 ani au cazarea gratuită dacă stau în cameră cu părinţii şi nu se solicită pat suplimentar.

Oferta, valabilă pe un site de reduceri până pe 23 aprilie, este disponibilă pentru un număr nelimitat de vouchere, care pot fi folosite în nume propriu sau pot fi făcute cadou. Persoanele care vor un sejur prelungit vor plăti, pentru fiecare noapte în plus, 42 lei/persoană şi vor primi o masă principală şi o noapte de cazare bonus.

Înainte de achiziţionarea uneia dintre ofertele last minute pentru mini-vacanţa de 1 Mai şi Paşti trebuie să verificaţi dacă mai sunt locuri libere în unitatea de cazare în perioada dorită.

Cookies